Moonstone
Moderator
Między niecałe 20 a niecałe 16 (bo mi sie tak wahał)A przy jakim progesteronie dostałaś dupka ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Między niecałe 20 a niecałe 16 (bo mi sie tak wahał)A przy jakim progesteronie dostałaś dupka ?
A od którego tygodnia?Między niecałe 20 a niecałe 16 (bo mi sie tak wahał)
Z tego co pamietam to do 12 jakośA od którego tygodnia?
U mnie dzisiaj progesteron 16,800
Okej, dziękiZ tego co pamietam to do 12 jakoś
ahaCześć dziewczyny. Od dwóch lat staramy się z partnerem o dziecko. Wczorajszy test pozytywny i wczorajsza beta 26. Mam rozjechane cykle wiec nie mam pojęcia kiedy była owulacja.. oststni stosunek 6 sierpnia. Więc to pewnie w tych okolicach. Jutro idę na powtórną betę. Trochę się martwię że ta beta jest troszkę za niska..
Jak nie wiesz kiedy miałaś owulację to tym bardziej nie wiadomo jaka powinna być beta :-). Dopóki nie zrobisz drugiej to zakładaj, że wszystko jest ok :-).Cześć dziewczyny. Od dwóch lat staramy się z partnerem o dziecko. Wczorajszy test pozytywny i wczorajsza beta 26. Mam rozjechane cykle wiec nie mam pojęcia kiedy była owulacja.. oststni stosunek 6 sierpnia. Więc to pewnie w tych okolicach. Jutro idę na powtórną betę. Trochę się martwię że ta beta jest troszkę za niska..
A jakie masz konkretnie pytanie?Raczej liczyłam na inną odpowiedź niz Twoje " aha"
nie zadałaś pytania, wiec na co mam odpowiedzieć?Raczej liczyłam na inną odpowiedź niz Twoje " aha"