pietraczkaa
Fanka BB :)
Szkoda dziewczyną przypominać gdy mają takie radosne nowinki..
To są ważne rzeczy, uważam że możemy pisać o wszystkim
Także żadne to dyrdymały, a poważne sprawy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda dziewczyną przypominać gdy mają takie radosne nowinki..
No pewnnie, też sie cieszę z kreseczekale też nie sądze że moje uczucia to dyrdymały... bo tak sie poczułam jak to napisałaś to, ale okSzkoda dziewczyną przypominać gdy mają takie radosne nowinki..
Owszem.powazne ,ale może bardzo bolace dla niektórychTo są ważne rzeczy, uważam że możemy pisać o wszystkim
Także żadne to dyrdymały, a poważne sprawy
Nie są dyrdymały!No pewnnie, też sie cieszę z kreseczekale też nie sądze że moje uczucia to dyrdymały... bo tak sie poczułam jak to napisałaś to, ale ok
Hmm.nie miałam na myśli że strata to bzdura....raczej chodziło mi że nie potrzebnie taki temat poruszylamNo pewnnie, też sie cieszę z kreseczekale też nie sądze że moje uczucia to dyrdymały... bo tak sie poczułam jak to napisałaś to, ale ok
Każdy medal ma 2 końce....Owszem.powazne ,ale może bardzo bolace dla niektórych
A jeśli w jakiś sposób urazilam ,to przepraszam,nie to było celem..No pewnnie, też sie cieszę z kreseczekale też nie sądze że moje uczucia to dyrdymały... bo tak sie poczułam jak to napisałaś to, ale ok
2 strony , a kij końce...Każdy medal ma 2 końce....
Dziękuje, ujęte w punktNie są dyrdymały!
Poza tym jest wiele dziewczyn, co będą jeszcze testować, każda ma tu swoje miejsce i swoje przemyślenia
Dla mnie to bardzo ważne co napisałaś, bo to prawda że fajnie jak zachodzimy w ciążę ale ciężko też pogodzić się ze straconym cyklem
Spoko, nie robie dramy, ja tylko przestawilam swój punkt widzenia tylko te dyrdymały mną "wstrząsły" bo na pewno nie jestem jedyna, ktora ma taki sposob mysleniaA jeśli w jakiś sposób urazilam ,to przepraszam,nie to było celem..