reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Dziewczyny zerknijcie proszę bo sama już nie wiem😶

20220813_055223.jpg

reklama
Gratulacje...bardzo się cieszę , że Ci się tak szybko udało, poniekąd szczerze nawet zazdroszczę...
Ale Nie gniewajcie się dziewczyny ale najbardziej kibicuje tym które ciążę straciły 😔,nie przeżyłam tego ale domyślam się że musi to cholernie boleć...dlatego bardzo się cieszę jak wam się udaje...
Za resztę również bardzo mocno trzymam kciuki,za siebie również i mam nadzieję że w końcu też dolaczymy do grona szczęśliwych,już nie starających kobiet...
Jeszcze raz graty i pogłaskaj maleństwo, oby ciaza rozwijała się prawidłowo...

Gratulacje...bardzo się cieszę , że Ci się tak szybko udało, poniekąd szczerze nawet zazdroszczę...
Ale Nie gniewajcie się dziewczyny ale najbardziej kibicuje tym które ciążę straciły 😔,nie przeżyłam tego ale domyślam się że musi to cholernie boleć...dlatego bardzo się cieszę jak wam się udaje...
Za resztę również bardzo mocno trzymam kciuki,za siebie również i mam nadzieję że w końcu też dolaczymy do grona szczęśliwych,już nie starających kobiet...
Jeszcze raz graty i pogłaskaj maleństwo, oby ciaza rozwijała się prawidłowo...
Szczerze, to nie wiem co gorsze strata, czy tak jak ja niemoc, bo nie bylo sie nigdy w ciąży....

Nareszcie dobre wieści ! Ogromnie gratuluje, i życzę nudnej ciąży ❤️
Ja tak jak mówiłam weekend urodzinowy, a dziś dopadł mnie taki ból głowy, ze od przebudzenia się, nie mogę się go pozbyć. Matko akurat teraz, porażka :( dawno tak nie miałam i już zdążyłam zapomniec jak potrafi to zniszczyć dzień człowiekowi, jutro mój dzień wiec oby było lepiej 👍

Nareszcie dobre wieści ! Ogromnie gratuluje, i życzę nudnej ciąży ❤️
Ja tak jak mówiłam weekend urodzinowy, a dziś dopadł mnie taki ból głowy, ze od przebudzenia się, nie mogę się go pozbyć. Matko akurat teraz, porażka :( dawno tak nie miałam i już zdążyłam zapomniec jak potrafi to zniszczyć dzień człowiekowi, jutro mój dzień wiec oby było lepiej 👍
Wszystkiego najlepszego 😍

reklama
Do góry