aneta85aneta
Fanka BB :)
Dziewczyny zerknijcie proszę bo sama już nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na tym zdjęciu niestety nie widzę, ale w rzeczywistości może tam być kreseczka
Kurcze, tak akurat na tym foro to ja nie widze , zeby coś było , może nie widać na zdjęciu....
Gratulacje!Ja cichutko czytałam i czekałam i chyba doczekałam się Zobacz załącznik 1432534
Ja niestety też nic nie widzę
Gratulacje...bardzo się cieszę , że Ci się tak szybko udało, poniekąd szczerze nawet zazdroszczę...Dziewczyny
Szczerze, to nie wiem co gorsze strata, czy tak jak ja niemoc, bo nie bylo sie nigdy w ciąży....Gratulacje...bardzo się cieszę , że Ci się tak szybko udało, poniekąd szczerze nawet zazdroszczę...
Ale Nie gniewajcie się dziewczyny ale najbardziej kibicuje tym które ciążę straciły ,nie przeżyłam tego ale domyślam się że musi to cholernie boleć...dlatego bardzo się cieszę jak wam się udaje...
Za resztę również bardzo mocno trzymam kciuki,za siebie również i mam nadzieję że w końcu też dolaczymy do grona szczęśliwych,już nie starających kobiet...
Jeszcze raz graty i pogłaskaj maleństwo, oby ciaza rozwijała się prawidłowo...
Wszystkiego najlepszegoNareszcie dobre wieści ! Ogromnie gratuluje, i życzę nudnej ciąży
Ja tak jak mówiłam weekend urodzinowy, a dziś dopadł mnie taki ból głowy, ze od przebudzenia się, nie mogę się go pozbyć. Matko akurat teraz, porażka dawno tak nie miałam i już zdążyłam zapomniec jak potrafi to zniszczyć dzień człowiekowi, jutro mój dzień wiec oby było lepiej
Zależy jak kto na to patrzy i jak jest mocny w psychice...może to wam się nie spodoba ale ja np bym wolała nigdy nie być niż stracić...Ale tak jak mówię, każda jest innaSzczerze, to nie wiem co gorsze strata, czy tak jak ja niemoc, bo nie bylo sie nigdy w ciąży....