malinowelove
Fanka BB :)
A jest sens zrobić progesteron 1-3 dni przed przewidywanym okresem, powie mi on coś, czy owu była, czy to już za późno?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie bardzo. Zrób od prostu w następnym cyklu 7 dni po owu.A jest sens zrobić progesteron 1-3 dni przed przewidywanym okresem, powie mi on coś, czy owu była, czy to już za późno?
Dziękuję za informacjęNie bardzo. Zrób od prostu w następnym cyklu 7 dni po owu.
CudownieBetka 48.90.
Dziękuję za gratulacje
Postaram się nie wcześniej jak w sobotę nie chce sie rozczarowaćTo kiedy testujesz?
Pierwszy dzień miesiączki to pierwszy dzień nowego cyklu więc progesteron powinien być niski wysoki ma być po owuA co oznacza jeżeli w dniu miesiączki progesteron wynosi 1 ? Tzn ze nie było owu?
Ja bym zrobiła, jeśli jest ciąża to progesteron będzie wysoki, tak mi się wydajeA jest sens zrobić progesteron 1-3 dni przed przewidywanym okresem, powie mi on coś, czy owu była, czy to już za późno?