reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
I odpuszczacie zupełnie? Czy wracacie do tematu za jakiś czas?
Jeśli mogę oczywiście zapytać 🙂
W skrócie… 3,5 roku temu urodziłam syna. Staraliśmy się rok ,niedbale” od stycznia tamtego roku ale już tak bardziej żeby jakkolwiek kontrolować te dni płodne to od stycznia/lutego tego roku. Kalendarzyk stosuje dopiero od tego cyklu ale jak przyszła możliwość pracy na etat godząc to z praca męża to 5 min się nie zastanawiałam - może za rok podejmę tematu ponownie - na ten moment czekam po prostu na ten okres - ale z świadomością, że MOOOOŻE coś tam dwie kreski pokażą - ale uważam, że skoro w 34 dc nic nie pokazało to raczej już nie pokaże

W skrócie… 3,5 roku temu urodziłam syna. Staraliśmy się rok ,niedbale” od stycznia tamtego roku ale już tak bardziej żeby jakkolwiek kontrolować te dni płodne to od stycznia/lutego tego roku. Kalendarzyk stosuje dopiero od tego cyklu ale jak przyszła możliwość pracy na etat godząc to z praca męża to 5 min się nie zastanawiałam - może za rok podejmę tematu ponownie - na ten moment czekam po prostu na ten okres - ale z świadomością, że MOOOOŻE coś tam dwie kreski pokażą - ale uważam, że skoro w 34 dc nic nie pokazało to raczej już nie pokaże
Rozumiem, życzę powodzenia w nowej pracy 😊 fajna sprawa, zacząć coś nowego

No w 34 dc to już tak rzeczywiście ciężko czekać na dwie kreski, chociaż nigdy nic nie wiadomo 😅

To może razem spotkamy się za rok na staraczkach💪😊 ale tak czy inaczej trzymam jeszcze kciuki, póki @nie ma!

reklama
Do góry