pluto_nova
Moderator
OvuFriend, ale jeśli chodzi o temperatury to wolę flo, jest dla mnie lepiej czytelneco to za aplikacja ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OvuFriend, ale jeśli chodzi o temperatury to wolę flo, jest dla mnie lepiej czytelneco to za aplikacja ?
W skrócie… 3,5 roku temu urodziłam syna. Staraliśmy się rok ,niedbale” od stycznia tamtego roku ale już tak bardziej żeby jakkolwiek kontrolować te dni płodne to od stycznia/lutego tego roku. Kalendarzyk stosuje dopiero od tego cyklu ale jak przyszła możliwość pracy na etat godząc to z praca męża to 5 min się nie zastanawiałam - może za rok podejmę tematu ponownie - na ten moment czekam po prostu na ten okres - ale z świadomością, że MOOOOŻE coś tam dwie kreski pokażą - ale uważam, że skoro w 34 dc nic nie pokazało to raczej już nie pokażeI odpuszczacie zupełnie? Czy wracacie do tematu za jakiś czas?
Jeśli mogę oczywiście zapytać
Rozumiem, życzę powodzenia w nowej pracy fajna sprawa, zacząć coś nowegoW skrócie… 3,5 roku temu urodziłam syna. Staraliśmy się rok ,niedbale” od stycznia tamtego roku ale już tak bardziej żeby jakkolwiek kontrolować te dni płodne to od stycznia/lutego tego roku. Kalendarzyk stosuje dopiero od tego cyklu ale jak przyszła możliwość pracy na etat godząc to z praca męża to 5 min się nie zastanawiałam - może za rok podejmę tematu ponownie - na ten moment czekam po prostu na ten okres - ale z świadomością, że MOOOOŻE coś tam dwie kreski pokażą - ale uważam, że skoro w 34 dc nic nie pokazało to raczej już nie pokaże
jak majowy? Ja miałam okres 14.07, dzisiaj mam 10dpo i termin spodziewanego okresu 12.08 (cykle 29 dni) i gdybym zaszła, to bym rodziła jakoś 21.04U mnie też na testach tylko testowa przebija szara , brzuch dziś zaczął boleć więc chyba nie tym razem a marzyłam że znowu będzie majowy dzidziol
To może razem spotkamy się za rok na staraczkach ale tak czy inaczej trzymam jeszcze kciuki, póki @nie ma!W skrócie… 3,5 roku temu urodziłam syna. Staraliśmy się rok ,niedbale” od stycznia tamtego roku ale już tak bardziej żeby jakkolwiek kontrolować te dni płodne to od stycznia/lutego tego roku. Kalendarzyk stosuje dopiero od tego cyklu ale jak przyszła możliwość pracy na etat godząc to z praca męża to 5 min się nie zastanawiałam - może za rok podejmę tematu ponownie - na ten moment czekam po prostu na ten okres - ale z świadomością, że MOOOOŻE coś tam dwie kreski pokażą - ale uważam, że skoro w 34 dc nic nie pokazało to raczej już nie pokaże
Jeszcze jest szansa na majowego dzidziolaU mnie też na testach tylko testowa przebija szara , brzuch dziś zaczął boleć więc chyba nie tym razem a marzyłam że znowu będzie majowy dzidziol
Haha właśnie też przy jakimś poprzednim komentarzu się zastanawialam jak maj, jak ja jeszcze liczyłam na kwiecieńjak majowy? Ja miałam okres 14.07, dzisiaj mam 10dpo i termin spodziewanego okresu 12.08 (cykle 29 dni) i gdybym zaszła, to bym rodziła jakoś 21.04
+ temperatura 35.9U mnie się już zaczyna bol brzucha
Ja obydwie ciążę miałam przenoszone więc już sobie tydzień dodałamjak majowy? Ja miałam okres 14.07, dzisiaj mam 10dpo i termin spodziewanego okresu 12.08 (cykle 29 dni) i gdybym zaszła, to bym rodziła jakoś 21.04