U
użytkownik 213578
Gość
to jest mój 6 lekarz ale mega polecany więc zobaczymyOn nawet ogarnia takie badania jak 17ohp . Dziewczyny z grupy na Fejsie były z niego zawsze zadowolone.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jest mój 6 lekarz ale mega polecany więc zobaczymyOn nawet ogarnia takie badania jak 17ohp . Dziewczyny z grupy na Fejsie były z niego zawsze zadowolone.
Inozytol biorę i bardzo pozytywnie wpłynął na wyregulowanie cyklu. Owulacje podobno są.To niby ta łagodniejsza wersja i najmniejsza dawka :-(... No to jeszcze łagodniejszej już niestety nie ma.
A inozytol, berberyna?
Ooo nie, niech się już skończy ten krwawy październik! Niech się którejś ten okres zatrzyma na 9 miesięcy...U mnie plamienie się zaczyna więc pewnie wieczorem będzie okres, przynajmniej w terminie
Owulacja w czasie pełni, starania w miesiącu urodzin... No nic mi nie pomogło w tym miesiącu
Nie, berberyna ma przez niektórych działanie porownywane do metforminy a jednocześnie nie robi takiego kuku w żołądek.Inozytol biorę i bardzo pozytywnie wpłynął na wyregulowanie cyklu. Owulacje podobno są.
Niestety te androgeny niewzruszone.
Zastanawiam się jak duży wpływ mają na moją płodność i jakość komórek.
Endo twierdzi, że krzywe ok, choć miałam wyniki jak LadyCaro, u której Endo powiedział, że mała IO jest. Stąd moja radość jak androgeny jednak chciała obniżyć tą metforminą ale po odstawieniu jej miałam ochotę skakać pod sufit, taka ulga ogromna.
A berberyny nie próbowałam to co za suplement? Chyba mi się kojarzył z wysoką prolaktyną, ale mogłam coś pomieszać
Ja mam wrażenie, że ta pełnia tak namieszała, że dała odwrotny skutekU mnie plamienie się zaczyna więc pewnie wieczorem będzie okres, przynajmniej w terminie.
Owulacja w czasie pełni, starania w miesiącu urodzin... No nic mi nie pomogło w tym miesiącu
Ooo nie, niech się już skończy ten krwawy październik! Niech się którejś ten okres zatrzyma na 9 miesięcy...
Ja mam wrażenie, że ta pełnia tak namieszała, że dała odwrotny skutek
Dziękuję bardzo na pewno zgłębię ten tematNie, berberyna ma przez niektórych działanie porownywane do metforminy a jednocześnie nie robi takiego kuku w żołądek.
Korzystne działanie berberyny u pacjentek z PCOS
Czym jest berberyna? Jaki jest jej wpływ na zdrowie u pacjentek z zespołem policystycznych jajników? Czy warto włączyć suplementację berberyną do diety?biegajacydietetyk.pl