reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
To niby ta łagodniejsza wersja i najmniejsza dawka :-(... No to jeszcze łagodniejszej już niestety nie ma.

A inozytol, berberyna?
Inozytol biorę i bardzo pozytywnie wpłynął na wyregulowanie cyklu. Owulacje podobno są.
Niestety te androgeny niewzruszone.
Zastanawiam się jak duży wpływ mają na moją płodność i jakość komórek.
Endo twierdzi, że krzywe ok, choć miałam wyniki jak LadyCaro, u której Endo powiedział, że mała IO jest. Stąd moja radość jak androgeny jednak chciała obniżyć tą metforminą 😏 ale po odstawieniu jej miałam ochotę skakać pod sufit, taka ulga ogromna.

A berberyny nie próbowałam 🤔 to co za suplement? Chyba mi się kojarzył z wysoką prolaktyną, ale mogłam coś pomieszać

U mnie plamienie się zaczyna więc pewnie wieczorem będzie okres, przynajmniej w terminie 🤷🏻‍♀️
Owulacja w czasie pełni, starania w miesiącu urodzin... No nic mi nie pomogło w tym miesiącu 😔😔😔
Ooo nie, niech się już skończy ten krwawy październik! ☹️ Niech się którejś ten okres zatrzyma na 9 miesięcy...

Inozytol biorę i bardzo pozytywnie wpłynął na wyregulowanie cyklu. Owulacje podobno są.
Niestety te androgeny niewzruszone.
Zastanawiam się jak duży wpływ mają na moją płodność i jakość komórek.
Endo twierdzi, że krzywe ok, choć miałam wyniki jak LadyCaro, u której Endo powiedział, że mała IO jest. Stąd moja radość jak androgeny jednak chciała obniżyć tą metforminą 😏 ale po odstawieniu jej miałam ochotę skakać pod sufit, taka ulga ogromna.

A berberyny nie próbowałam 🤔 to co za suplement? Chyba mi się kojarzył z wysoką prolaktyną, ale mogłam coś pomieszać
Nie, berberyna ma przez niektórych działanie porownywane do metforminy a jednocześnie nie robi takiego kuku w żołądek.

Ooo nie, niech się już skończy ten krwawy październik! ☹️ Niech się którejś ten okres zatrzyma na 9 miesięcy...

Jest jeszcze sporo dziewczyn, mam nadzieję że kilku z nich chociaż się uda 😔
Baaa musi się udać, bo jak nie to podchodzi pod jakąś klątwę październikową, niemożliwe żeby tylko 3 🤰 były 😭

reklama
Witam was w ten ponury poniedziałek. Mnie dzisiaj w nocy obudził potworny ból lewej nerki oraz parcie, ból pęcherza. Teraz boli mniej ale sikam dość często i boje się że to jakaś infekcja. Poleci mi któraś co można wziąć doraźnie, żeby się nie rozkręciło? Oczywiście, jeżeli będzie gorzej to pójdę do lekarza. 🙈☺️

Do góry