Smaily
Fanka BB :)
Niesamowita historia. Lekarze nie dociekali jak to się stało? Wierzę, że Twoje rewelacyjne nastawienie, na pewno bardzo pomogło w zajściu w ciążę, ale czyżby lekarze którzy stwierdzili niedrożność to nie byli partacze? I jak tu mieć zaufanie do szpitali i lekarzy moje zaufanie do nich jest bardzo ograniczone...Przypuszczam, że raczej ma ona po prostu na celu lepsze ukrwienie narządów rozrodczych co w efekcie daje lepsze warunki do zagnieżdżenia. Generalnie próbowałam tego i nic mi nie dało natomiast przez 1 cykl robiłam masaż płodnosći i ciągle przed spaniem wmawiałam sobie "moje jajowody są drożne a ja zajdę w ciążę kiedy przyjdzie na to odpowiedni czas" i nie wiem w co wierzyć sle w tym czasie zaszłam nagle w ciążę naturalnie gdzie chwile wcześniej powiedziano mi po laparoskopii, że oba jajowody są niedrożne, nie da się udrożnić i nie mamy żadnej szansy naturalnie. Niestety poronienie ale 2 tyg temu podczas kolejnej laparoskopii okazało się, że oba jajowody są perfekcyjnie drożne nie wiem o co chodzi ale conajmniej dziwne