reklama
Klaudia126
Fanka BB :)
jeśli tak jest to miesiąc różnicy u mnie jestApropo dzisiejszego dnia to przeczytałam gdzieś kiedyś że "nienarodzone dzieci nie umierają tylko zmieniają datę swoich urodzin"
Zazuu
Apropo dzisiejszego dnia to przeczytałam gdzieś kiedyś że "nienarodzone dzieci nie umierają tylko zmieniają datę swoich urodzin"
Coś niezdecydowane to moje dziecko. Już mu 4 miesiące nie pasowały zostało jeszcze 8 do wyboru, ale nie wiem czy mi tyle cierpliwości wystarczy
Króliczek2610
W środę mamy z mężem rocznicę ślubu... Prezent kupiony już dawno ale zapytałam dziś co by chciał na rocznicę dostać oprócz kolacji do której menu już mi dał tydzień temu a on prosto z mostu mówi że chce dostać pozytywny test ciążowy, jak nie w rocznicę to w innym czasie, ale żeby było to jako prezent nic innego nie chce więc prezent będzie czekał na inną okazję
królowa_kresek😉🙃
To rozczulające że dla mężczyzny Twojego życia jedynym czego chce, to tylko coś co bedzie czescią Ciebie i jego w jednym. To znaczy, że wszystko co najlepsze juz ma ---Was Z calego serca życzę Wam spelnienia rocznicowego życzenia.W środę mamy z mężem rocznicę ślubu... Prezent kupiony już dawno ale zapytałam dziś co by chciał na rocznicę dostać oprócz kolacji do której menu już mi dał tydzień temu a on prosto z mostu mówi że chce dostać pozytywny test ciążowy, jak nie w rocznicę to w innym czasie, ale żeby było to jako prezent nic innego nie chce więc prezent będzie czekał na inną okazję
@olka11135 my zamykamy październik biorac pod uwage przyspieszone @ czy otwieramy listopad? Tak mnie naszło
Moonstone
Moderator
Jestem zadejcie już ten listopad bo nie wyczymie.
Nie mówię, żeby kreski zakładać, ale żeby w ogóle nadszedł
Zazuu
dejcie już ten listopad bo nie wyczymie.
Nie mówię, żeby kreski zakładać, ale żeby w ogóle nadszedł
Nie! Wciąż życzę sobie na urodziny przynajmniej 8 ciąż!
Ceonis
Dziołchy dawać kurła Zazuu szybko te ciąże!Nie! Wciąż życzę sobie na urodziny przynajmniej 8 ciąż!
Btw zachłanna jesteś
reklama
Zazuu
Dziołchy dawać kurła Zazuu szybko te ciąże!
Btw zachłanna jesteś
Jestem za Stara i za ambitna żeby się jedną nacieszyć