reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Jest szansa, kreska jak na 10 dpo ładna. Test na pewno do powtórzenia i beta.

Mam do Ciebie pytanie - skoro uważasz, że ta grupa jest taka super to dlaczego napisałaś do nas dopiero dzisiaj, w dniu w którym masz dwie kreski na teście?
Dzis natrafiłam na tą grupę, nie mam czasu dużo spędzać na forum czytam watki ale jeśli to coś złego nie będę pisać na tej grupie

reklama
Dzis natrafiłam na tą grupę, nie mam czasu dużo spędzać na forum czytam watki ale jeśli to coś złego nie będę pisać na tej grupie

Ale mało która z nas ma czas na pisanie. Piszemy w wolnej chwili, wystarczy napisać, zapisać się na testowanie a jak masz czas i chęć to wtedy piszesz na forum, doradzasz, pytasz po prostu się udzielasz jak masz czas🤷🏻‍♀️

Warto przeczytać najważniejszą pierwszą stronę i będziesz w temacie.
W sumie to nic złego, ale jeśli bardziej zagłębisz się w tematy poruszane na tym wątku to zrozumiesz.
Powodzenia 🍀

Ale mało która z nas ma czas na pisanie. Piszemy w wolnej chwili, wystarczy napisać, zapisać się na testowanie a jak masz czas i chęć to wtedy piszesz na forum, doradzasz, pytasz po prostu się udzielasz jak masz czas🤷🏻‍♀️
Może i masz rację ni z gruszy ni z pietruchy wywaliłam posta, sorki nie pomyślałam że mogę kogoś urazić

Może i masz rację ni z gruszy ni z pietruchy wywaliłam posta, sorki nie pomyślałam że mogę kogoś urazić

Kresek oczywiście gratulujemy, i na pewno każda z nas się cieszy razem z Tobą za to mogę ręczyć.
Po prostu niektóre z nas latami starają się o ten cud i nie udaje się, są dziewczyny które straciły kilka ciąż i bardzo je to może urazić.
Mimo wszystko trzymam kciuki za Ciebie w sumie za Was ❤️❤️❤️

Kresek oczywiście gratulujemy, i na pewno każda z nas się cieszy razem z Tobą za to mogę ręczyć.
Po prostu niektóre z nas latami starają się o ten cud i nie udaje się, są dziewczyny które straciły kilka ciąż i bardzo je to może urazić.
Mimo wszystko trzymam kciuki za Ciebie w sumie za Was ❤️❤️❤️
To ja przepraszam jeśli kogoś uraziłam. Też trzymam kciuki za Was❣️

reklama
Do góry