reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

@Doktur_M , wymyślamy znowu konkurs, bo @Zazuu jest żądna kresek, a @Ceonis znudzona piździernikiem.
Niech teraz pierwsza wysikająca kreski otrzyma w końcu ten order z ziemniaka i może naszyjnik z cebul dla większej zachęty 🤔.
Ty jesteś dobra w plakaty i masz cebuliony.
no właśnie, mam na stanie 7 ton ziemniaków, na ordery starczy 😁

reklama
@Doktur_M , wymyślamy znowu konkurs, bo @Zazuu jest żądna kresek, a @Ceonis znudzona piździernikiem.
Niech teraz pierwsza wysikająca kreski otrzyma w końcu ten order z ziemniaka i może naszyjnik z cebul dla większej zachęty 🤔.
Popieram, sikać dziewczyny, sikać spełniać swoje marzenia i nasze. Czekamy na 🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰

Hej laseczki. Dzisiaj dzien lenia mam. Caly dzien prawie spię. No i nie wiem czy byla owulka czy nie bo tak jak pisalam lecimy na czuja jak narazie. Ale od dzisiaj rana boli mnie tzn tak ciagnie podbrzusze wiec jakas nadzieja jest nadal. Ta jesien mnie wykonczy. Jeszcze jutro mam jeden dzien laby a od wtorku 3 nocki :(.
Hej Ty masz chyba tydzień lenia co 😁😁😁

Się zrobi! Ta biżuteria może zadziałać, w każdej kobiecie jest ukryta sroczka.

reklama
Do góry