reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
W środę mamy z mężem rocznicę ślubu... Prezent kupiony już dawno 🤣🤣🤣 ale zapytałam dziś co by chciał na rocznicę dostać oprócz kolacji do której menu już mi dał tydzień temu 🤣 a on prosto z mostu mówi że chce dostać pozytywny test ciążowy, jak nie w rocznicę to w innym czasie, ale żeby było to jako prezent nic innego nie chce 😁 więc prezent będzie czekał na inną okazję 🤣

W środę mamy z mężem rocznicę ślubu... Prezent kupiony już dawno 🤣🤣🤣 ale zapytałam dziś co by chciał na rocznicę dostać oprócz kolacji do której menu już mi dał tydzień temu 🤣 a on prosto z mostu mówi że chce dostać pozytywny test ciążowy, jak nie w rocznicę to w innym czasie, ale żeby było to jako prezent nic innego nie chce 😁 więc prezent będzie czekał na inną okazję 🤣
To rozczulające że dla mężczyzny Twojego życia jedynym czego chce, to tylko coś co bedzie czescią Ciebie i jego w jednym. To znaczy, że wszystko co najlepsze juz ma ---Was💖 Z calego serca życzę Wam spelnienia rocznicowego życzenia.

@olka11135 my zamykamy październik biorac pod uwage przyspieszone @ czy otwieramy listopad?😂😂😂 Tak mnie naszło🤣🤣🤣

reklama
Do góry