reklama
Hope99
Fanka BB :)
No ale jak zrobisz betę i nawet to biochem to będziesz miała dowód, że to ciąża...No masz rację powinnam tylko każdy test z kreska motywuje mnie żeby heparynę sobie podać i nie odpuszczacna razie i tak się nie cieszę bo w lutym miałam biochemia dlatego i z beta czekam..
Mogę dać nawet 8 kg na stałe .A ktoś może mi powie jak przytyć? Albo odda mi jakieś 3-5kg na stałe?
Zazuu
A ktoś może mi powie jak przytyć? Albo odda mi jakieś 3-5kg na stałe?
Nawet i 15
hachette
To raz raz bo ja nadal idęNo właśnie tak czytam tu tylko po łebkach bo próbuję podać Aniaslu nick naszej @Lady With Cats ale on nie działa
Zazuu
No masz rację powinnam tylko każdy test z kreska motywuje mnie żeby heparynę sobie podać i nie odpuszczacna razie i tak się nie cieszę bo w lutym miałam biochemia dlatego i z beta czekam..
Heparyne to musi sobie panienka podawać i tak conajmniej do 10 dnia po owulacji czyli 12 od zastrzyku więc nie ma wymówek
Hope99
8kg to nie ale połowę przyjmę, ciągle balansuję na 47 max 51 jak się postaram a chciałabym chociaż te 53-55 i to niekoniecznie w brzuch tylko w ręce itp bo mam chuuude a brzuch gruby (jak w ciąży bez ciąży), cycki jak na wagę spore, biodra szerokie i uda spore no ale obwód pod biustem 60 to granda- nie ma takich staników, noszę 65F/G i ciężko dostać nawet te 65... przydałoby mi się tłuszczyku pod cyckami.Mogę dać nawet 8 kg na stałe .
Gabson123
Oo to to to ! Czekałam na kogoś kto powie że chce przytyć tak jak ja! Mam 164 i waże 48kg a chciałabym z 52. Dodam że jem bardzo dużo i niczego sobie nie odmawiam oczywiście w ramach rozsądku bo wiadomo nie żyje wyłącznie na kebsach, chipsach i czekoladzieA ktoś może mi powie jak przytyć? Albo odda mi jakieś 3-5kg na stałe?
reklama
Zazuu
To raz raz bo ja nadal idę
Trochę jeszcze pochodzisz, jak się uda to jutro będzie grupa