reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

No masz rację powinnam tylko każdy test z kreska motywuje mnie żeby heparynę sobie podać i nie odpuszczac😉na razie i tak się nie cieszę bo w lutym miałam biochemia dlatego i z beta czekam..

reklama
No właśnie tak czytam tu tylko po łebkach bo próbuję podać Aniaslu nick naszej @Lady With Cats ale on nie działa 😂
To raz raz bo ja nadal idę
Rihanna Walk GIF

Mogę dać nawet 8 kg na stałe 😂.
8kg to nie ale połowę przyjmę, ciągle balansuję na 47 max 51 jak się postaram a chciałabym chociaż te 53-55 i to niekoniecznie w brzuch tylko w ręce itp bo mam chuuude a brzuch gruby (jak w ciąży bez ciąży), cycki jak na wagę spore, biodra szerokie i uda spore no ale obwód pod biustem 60 to granda- nie ma takich staników, noszę 65F/G i ciężko dostać nawet te 65... przydałoby mi się tłuszczyku pod cyckami. 😁

A ktoś może mi powie jak przytyć? Albo odda mi jakieś 3-5kg na stałe? 😁
Oo to to to ! Czekałam na kogoś kto powie że chce przytyć :D tak jak ja! Mam 164 i waże 48kg a chciałabym z 52. Dodam że jem bardzo dużo i niczego sobie nie odmawiam oczywiście w ramach rozsądku bo wiadomo nie żyje wyłącznie na kebsach, chipsach i czekoladzie

reklama
Do góry