Zazuu
Fanka BB :)
Mam dzisiejsze fałszywe jeśli chcesz się dopatrywać cieni.
Co?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam dzisiejsze fałszywe jeśli chcesz się dopatrywać cieni.
Dlatego fajnie, ze powstanie grupa trzymająca czystą miche i aktywność przynajmniej 3 razy w tyg, raz że przekieruje część naszych myśli i skupienie na jeszcze coś, dwa spadek wagi na pewno w zajsciu w ciążę pomoże a nie zaszkodzi
No jestem 8dpo i zrobiłam goowno z allegro które mi pokazało cień no ale już kiedyś mi się zdarzyło.
W brzuchu bobaski i żegnamy podpaski
Mam zmienić na Pani od kotów ?Strasznie upierdliwy ten Twój nick
Te pinki mnie wykończą betę zrobię w poniedziałek a póki co dalej testuje .
Ja chętnie dołączę 10-15 kilo przydałoby się zrzucićPóki co mam taką listę @Sylwanka89
@Mrufka@@1
@Julkajulka91
@Staaraaczkaa25
@Malwina89
Ale nie pamiętam kto wczoraj był ochoczy
@Ceonis czy będziesz naszym fit pączkiem?
Słabo, mieliśmy oboje taką sobie noc, bo nawet mój mąż się budził i wstawał. Ale odstawię jutro leki, spadnie mi poziom progesteronu to przynajmniej jest szansa, że przestanę płakać w randomowych momentach. No i cóż, pozostaje czekać na okres, otrzepać się i zobaczyć co będzie dalej .
Uznaliśmy wczoraj, że chwilowo mamy w dupie zdrowe jedzenie więc kupiliśmy sobie wafelki, pepsi max i wino 0%. To wino to była jednak pomyłka, żeby wino było winem musi mieć alkohol .