reklama
Zazuu
Fanka BB :)
Słabo, mieliśmy oboje taką sobie noc, bo nawet mój mąż się budził i wstawał. Ale odstawię jutro leki, spadnie mi poziom progesteronu to przynajmniej jest szansa, że przestanę płakać w randomowych momentach. No i cóż, pozostaje czekać na okres, otrzepać się i zobaczyć co będzie dalej .
Uznaliśmy wczoraj, że chwilowo mamy w dupie zdrowe jedzenie więc kupiliśmy sobie wafelki, pepsi max i wino 0%. To wino to była jednak pomyłka, żeby wino było winem musi mieć alkohol .
Potrzebujecie czegoś? Mogę coś dla Was zrobić?
hachette
Fajnie, ze macie siebie i jesteście w tym razem Płacz, jedz i pij ile chcesz i kiedy chcesz, wolno ci. Mocno ściskam Ciebie i męża, wiem, ze to akurat nie ma żadnego znaczenia dla Was ale ja nie tracę nadziei i nieustannie wysyłam do wszechświata prośby w Waszym imieniuSłabo, mieliśmy oboje taką sobie noc, bo nawet mój mąż się budził i wstawał. Ale odstawię jutro leki, spadnie mi poziom progesteronu to przynajmniej jest szansa, że przestanę płakać w randomowych momentach. No i cóż, pozostaje czekać na okres, otrzepać się i zobaczyć co będzie dalej .
Uznaliśmy wczoraj, że chwilowo mamy w dupie zdrowe jedzenie więc kupiliśmy sobie wafelki, pepsi max i wino 0%. To wino to była jednak pomyłka, żeby wino było winem musi mieć alkohol .
Zazuu
Kiedy bedo te ? Bo właśnie idę na spacer na bieżni i nie mam komu się pochwalić jaka jestem systematyczna
No właśnie tak czytam tu tylko po łebkach bo próbuję podać Aniaslu nick naszej @Lady With Cats ale on nie działa
Gabson123
Ojej, to "łagodny rak"
[/QUOTE
No i właśnie gino pow że jak znajdę w ciążę to mi to wytną przy cesarce a jak długo nie będę zachodzić a torbiel będzie się powiększać to czeka mnie laparo ;/
keisa92
Zaciekawiona BB
Poradzę się jeszcze Was. Robiłam drugi raz przyrost HCG - rośnie bardzo ładnie (dziś przyrost 110%). Za to progesteron... 7dpo - 17,8; 10.10 - 15,1; 12.10 - 17,8; dziś - 14,3... Badania zawsze o tej samej porze, biorę duphaston 2x1. Dobrze się czuję, czasem coś mnie zakłuje na chwilę i przechodzi zaraz. Lekarz odpisał, że najważniejszy przyrost HCG, ale tyle się naczytałam Waszych historii o CP i poronieniach, że trochę panikuję, a wizyta dopiero 24go...
Zazuu
Poradzę się jeszcze Was. Robiłam drugi raz przyrost HCG - rośnie bardzo ładnie (dziś przyrost 110%). Za to progesteron... 7dpo - 17,8; 10.10 - 15,1; 12.10 - 17,8; dziś - 14,3... Badania zawsze o tej samej porze, biorę duphaston 2x1. Dobrze się czuję, czasem coś mnie zakłuje na chwilę i przechodzi zaraz. Lekarz odpisał, że najważniejszy przyrost HCG, ale tyle się naczytałam Waszych historii o CP i poronieniach, że trochę panikuję, a wizyta dopiero 24go...
A przypomnij jakie te wartości bety są +
reklama
Czyli już nie muszę pisać.O działa!
Uff, człowiek biszkopty wstawia do pieca i mogło go tyle ominąć.