reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Słabo, mieliśmy oboje taką sobie noc, bo nawet mój mąż się budził i wstawał. Ale odstawię jutro leki, spadnie mi poziom progesteronu to przynajmniej jest szansa, że przestanę płakać w randomowych momentach. No i cóż, pozostaje czekać na okres, otrzepać się i zobaczyć co będzie dalej 🤷.

Uznaliśmy wczoraj, że chwilowo mamy w dupie zdrowe jedzenie więc kupiliśmy sobie wafelki, pepsi max i wino 0%. To wino to była jednak pomyłka, żeby wino było winem musi mieć alkohol 🙃.

🥺🥺🥺
Potrzebujecie czegoś? Mogę coś dla Was zrobić? 🥺🤍

Słabo, mieliśmy oboje taką sobie noc, bo nawet mój mąż się budził i wstawał. Ale odstawię jutro leki, spadnie mi poziom progesteronu to przynajmniej jest szansa, że przestanę płakać w randomowych momentach. No i cóż, pozostaje czekać na okres, otrzepać się i zobaczyć co będzie dalej 🤷.

Uznaliśmy wczoraj, że chwilowo mamy w dupie zdrowe jedzenie więc kupiliśmy sobie wafelki, pepsi max i wino 0%. To wino to była jednak pomyłka, żeby wino było winem musi mieć alkohol 🙃.
Fajnie, ze macie siebie i jesteście w tym razem ❤️❤️❤️ Płacz, jedz i pij ile chcesz i kiedy chcesz, wolno ci. Mocno ściskam Ciebie i męża, wiem, ze to akurat nie ma żadnego znaczenia dla Was ale ja nie tracę nadziei i nieustannie wysyłam do wszechświata prośby w Waszym imieniu :)

Poradzę się jeszcze Was. Robiłam drugi raz przyrost HCG - rośnie bardzo ładnie (dziś przyrost 110%). Za to progesteron... 7dpo - 17,8; 10.10 - 15,1; 12.10 - 17,8; dziś - 14,3... Badania zawsze o tej samej porze, biorę duphaston 2x1. Dobrze się czuję, czasem coś mnie zakłuje na chwilę i przechodzi zaraz. Lekarz odpisał, że najważniejszy przyrost HCG, ale tyle się naczytałam Waszych historii o CP i poronieniach, że trochę panikuję, a wizyta dopiero 24go...

Poradzę się jeszcze Was. Robiłam drugi raz przyrost HCG - rośnie bardzo ładnie (dziś przyrost 110%). Za to progesteron... 7dpo - 17,8; 10.10 - 15,1; 12.10 - 17,8; dziś - 14,3... Badania zawsze o tej samej porze, biorę duphaston 2x1. Dobrze się czuję, czasem coś mnie zakłuje na chwilę i przechodzi zaraz. Lekarz odpisał, że najważniejszy przyrost HCG, ale tyle się naczytałam Waszych historii o CP i poronieniach, że trochę panikuję, a wizyta dopiero 24go...

A przypomnij jakie te wartości bety są +

reklama
Do góry