AScarlett
Moderator
Czekaj,to ty miałaś ta dziwna betę 2?Staramy się od sierpnia a bez zabezpieczenia już rok .
Gratulacje w ogole!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekaj,to ty miałaś ta dziwna betę 2?Staramy się od sierpnia a bez zabezpieczenia już rok .
Tak to ja w poniedziałek a w niedziele miałam negatywny test ciążowy z rana .Czekaj,to ty miałaś ta dziwna betę 2?
Gratulacje w ogole!
Nie mam szans, na pewno ktoś wysika przed 21Zgodnie z obietnicą!!!!!
Zobacz załącznik 1451919
Ok, to czekamy na jutrzejsze wieścijutro rano u mnie Max do 10 są punkty
Kurcze... a wiesz, że od wczoraj szukam info czy komuś tak późno wyszły pozytywne testy, a Ty tutaj taki smaczek dziś wrzuciłaś...serduszka to sex
U mnie tak samo jest i dzisiaj 36.8Ok, to czekamy na jutrzejsze wieści
Kurcze... a wiesz, że od wczoraj szukam info czy komuś tak późno wyszły pozytywne testy, a Ty tutaj taki smaczek dziś wrzuciłaś...
Dałaś mi nadzieję, zwłaszcza, że u mnie seks w tym cyklu wyglądał podobnie.
Wczoraj mierzyłam temperaturę wieczorem a tam 36.9 wiem, że to niemiarodajne, bo wcześniej nie mierzyłam, ale ja zawsze miałam niską ok 35.5-36.0
No nic...czekam dalej
Ok, to czekamy na jutrzejsze wieści
Kurcze... a wiesz, że od wczoraj szukam info czy komuś tak późno wyszły pozytywne testy, a Ty tutaj taki smaczek dziś wrzuciłaś...
Dałaś mi nadzieję, zwłaszcza, że u mnie seks w tym cyklu wyglądał podobnie.
Wczoraj mierzyłam temperaturę wieczorem a tam 36.9 wiem, że to niemiarodajne, bo wcześniej nie mierzyłam, ale ja zawsze miałam niską ok 35.5-36.0
No nic...czekam dalej
Wiem, wiem.. Ja bardziej jestem nastawiona na spóźniony przez tabletki okres. Popłakałam przy negatywnym tescie 11dpo i już każdy kolejny negatyw przyjmuje z opanowaniem. Sek w tym, że bardziej się stresuję tym co mi tak rozjechało cykl... chciałabym już @, zrobić badania (nawet znalazłam labo pod praca) I zacząć się staracAle temperatura wieczorem nie ma żadnego znaczenia. Nawet jakby była 40.
Dziewczyny będę tą złą która psuje zabawe.
To nie działa tak, że komuś wyszedł późno test bo wcześniej nie wyszedł tylko wyszedł on później bo później była owulacja. NIE MA INNEJ MOŻLIWOŚCI.
Jeśli wiemy kiedy była owu to nie ma szans, ze nagle test wyjdzie nam 37 dni później.
Wiem, że każda szuka ziarenka nadziei, ale błagam postarajcie się zachować chłodny osąd sytuacji bo później rozczarowanie bardziej boli.
Ja też miałam pozytywny test w 45 dc ale owulacje miałam w 35. Jak ktoś miał owulacje w 20 dc to na pewno do 45 nie bedzie musiał czekać na pozytyw
Ja mam microlife, zamówiłam. Zamówiłam na Allegro, dziewczyny go polecały.Aaa ok, dzięki to ja tez czegoś poszukam