reklama
Ceonis
Fanka BB :)
wiesz co nigdy z żadnego nie korzystałam, więc się nie znam zamówiłam jakiś na allegro z dwoma miejscami po przecinku. Patrzyłam w domowym laboratorium, ale aktualnie nic nie mają na staniePodpowiesz jaki wybrałaś? Też chcę kupić i zaczynam mierzyć... tylko niech juz @ przyjdzie. Dziś 35dc i rano pink 10 negatywny. Dostanę ku...wicy
Aaa ok, dzięki to ja tez czegoś poszukamwiesz co nigdy z żadnego nie korzystałam, więc się nie znam zamówiłam jakiś na allegro z dwoma miejscami po przecinku. Patrzyłam w domowym laboratorium, ale aktualnie nic nie mają na stanie
Ceonis
słyszałam, że inofem często dziewczynom rozregulowywał cykle, tzn miały dłuższe. Ja też pije, ale to jakieś 3 tyg dopieroNie, dzis obudziłam się przed budzikiem i nawet myślałam czy by nie podjechać ale punkt pobrań od 7:30 a ja o 7:30 muszę być w robocie. Dlatego zrobiłam test. Myślę, że jak do soboty nie dostanę okresy to pójdę na tą betę. I jak też potwierdzi brak ciąży to sie umowie do gina. Ale no nie podejrzewam, że testy się mylą jak to już 5 dni spóźnienia @
Sylwanka89
To nie wiem po co mi to zalecił pić jako najlepszy suplement przy staraniach o dziecko...słyszałam, że inofem często dziewczynom rozregulowywał cykle, tzn miały dłuższe. Ja też pije, ale to jakieś 3 tyg dopiero
Na tym pierwszym zdjęciu widzę cień!!!Dziewczyny !!!!!
Który dzień cyklu u Ciebie?
Proszę iść na betę
Sylwanka89
37dcNa tym pierwszym zdjęciu widzę cień!!!
Który dzień cyklu u Ciebie?
Proszę iść na betę
O kurcze, to faktycznie długo czekałaś.... tym bardziej idź na betę, w niektórych punktach pobrań powinni jeszcze pobrać materiał
reklama
Sylwanka89
Wczoraj patrzyłam stare usg jakie miałam w ciąży i zawsze miałam tydzień młodsze ciąże późne owulacje miałam . Jestem w szoku nadal