reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Podpowiesz jaki wybrałaś? Też chcę kupić i zaczynam mierzyć... tylko niech juz @ przyjdzie. Dziś 35dc i rano pink 10 negatywny. Dostanę ku...wicy 🙄
wiesz co nigdy z żadnego nie korzystałam, więc się nie znam 🙈 zamówiłam jakiś na allegro z dwoma miejscami po przecinku. Patrzyłam w domowym laboratorium, ale aktualnie nic nie mają na stanie

Nie, dzis obudziłam się przed budzikiem i nawet myślałam czy by nie podjechać ale punkt pobrań od 7:30 a ja o 7:30 muszę być w robocie. Dlatego zrobiłam test. Myślę, że jak do soboty nie dostanę okresy to pójdę na tą betę. I jak też potwierdzi brak ciąży to sie umowie do gina. Ale no nie podejrzewam, że testy się mylą jak to już 5 dni spóźnienia @
słyszałam, że inofem często dziewczynom rozregulowywał cykle, tzn miały dłuższe. Ja też pije, ale to jakieś 3 tyg dopiero

Dziewczyny !!!!!

Załączniki

• IMG_0359.jpeg
    IMG_0359.jpeg
    91,1 KB · Wyświetleń: 152
  • IMG_0358.jpeg
    IMG_0358.jpeg
    261,6 KB · Wyświetleń: 151
reklama
Do góry