reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Podpowiesz jaki wybrałaś? Też chcę kupić i zaczynam mierzyć... tylko niech juz @ przyjdzie. Dziś 35dc i rano pink 10 negatywny. Dostanę ku...wicy 🙄
wiesz co nigdy z żadnego nie korzystałam, więc się nie znam 🙈 zamówiłam jakiś na allegro z dwoma miejscami po przecinku. Patrzyłam w domowym laboratorium, ale aktualnie nic nie mają na stanie

Nie, dzis obudziłam się przed budzikiem i nawet myślałam czy by nie podjechać ale punkt pobrań od 7:30 a ja o 7:30 muszę być w robocie. Dlatego zrobiłam test. Myślę, że jak do soboty nie dostanę okresy to pójdę na tą betę. I jak też potwierdzi brak ciąży to sie umowie do gina. Ale no nie podejrzewam, że testy się mylą jak to już 5 dni spóźnienia @
słyszałam, że inofem często dziewczynom rozregulowywał cykle, tzn miały dłuższe. Ja też pije, ale to jakieś 3 tyg dopiero

Dziewczyny !!!!!

Załączniki

• IMG_0359.jpeg
    IMG_0359.jpeg
    91,1 KB · Wyświetleń: 155
  • IMG_0358.jpeg
    IMG_0358.jpeg
    261,6 KB · Wyświetleń: 156
reklama
Do góry