Sylwanka89
Fanka BB :)
jutro rano u mnie Max do 10 są punktyO kurcze, to faktycznie długo czekałaś.... tym bardziej idź na betę, w niektórych punktach pobrań powinni jeszcze pobrać materiał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jutro rano u mnie Max do 10 są punktyO kurcze, to faktycznie długo czekałaś.... tym bardziej idź na betę, w niektórych punktach pobrań powinni jeszcze pobrać materiał
Nie powiem, daje mi to jakieś nadzieje tylko u mnie ostatni seks był w 16dc a potem dopiero w 30Wczoraj patrzyłam stare usg jakie miałam w ciąży i zawsze miałam tydzień młodsze ciąże późne owulacje miałam . Jestem w szoku nadal
serduszka to sexNie powiem, daje mi to jakieś nadzieje tylko u mnie ostatni seks był w 16dc a potem dopiero w 30
Tak! Idźmy za ciosemDawać trzeci konkurs!
Jestem zaMogę ja teraz wygrać?
Gratulacje ktory to cykl starań?Dziewczyny !!!!!
Staramy się od sierpnia a bez zabezpieczenia już rok .Gratulacje ktory to cykl starań?