reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Sory, za taką zmianę tematu. Ale te co mają nastolatki czyli chyba @Ceonis @pluto_nova i @black_angel czy wasze dzieci też wiecznie nie odpisują na smsy i też was to w*urwia? :D

Ja co prawda nie mam takiego dziecka, ale pamiętam jak brat był w tym wieku i nigdy nie odpisywał na SMS od mamy a tym bardziej nie odbierał telefonu 😏😏😏 więc chyba taki wiek niestety 🙂🙂🙂 życzę cierpliwości 😆

Sory, za taką zmianę tematu. Ale te co mają nastolatki czyli chyba @Ceonis @pluto_nova i @black_angel czy wasze dzieci też wiecznie nie odpisują na smsy i też was to w*urwia? :D
Zależy co napiszesz, bo jak napiszesz "odrob lekcje" albo "wyjmij naczynia ze zmywarki" to zero odzewu. Ale np jak napiszesz "jedziemy jutro do galerii?" to taaaak, odzew jest zaraz xd

szczerze to nawet nie wiem, bo pierwszy raz mam progesteron w postaci tego leku (orgametrill). Biorę dwa razy dziennie po jednej tabletce. Czytałam, że on może, ale nie musi blokować owulacji. Nie mam pojęcia jakie dawki mogą ją blokować, ale pewnie u każdego jest różnie
Dzięki! To trzymam kciuki, żeby nie zablokował u Ciebie 😊

Byłaś na monitoringu?
Byłam w 29dc. Nie stwierdził owulacji i tylko jeden pęcherzyk 13mm, jeśli mam na coś szanse, to na za 2 tygodnie, gdyby to jakimś cudem urosło. Temperatura tez to potwierdza, zanosiła się na owu w pewnym momencie, ale spadła. Wykres z flo.
A no i ten prog w 21dc poniżej 1.

Załączniki

• D32720A0-3576-4246-B1A2-E8BCAB2CD4A4.png
    D32720A0-3576-4246-B1A2-E8BCAB2CD4A4.png
    59 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Byłam w 29dc. Nie stwierdził owulacji i tylko jeden pęcherzyk 13mm, jeśli mam na coś szanse, to na za 2 tygodnie, gdyby to jakimś cudem urosło. Temperatura tez to potwierdza, zanosiła się na owu w pewnym momencie, ale spadła. Wykres z flo.
A no i ten prog w 21dc poniżej 1.

No ok ale na tym usg co pęcherzyk miał 13 mm to byłaś jakoś chyba niedawno? Kontrolowała go później? Przecież on niebawem może być owulacyjny

Do góry