Tez mnie ciekawi ten temat, czytam od jakiegoś czasu, jakbym jednak nie wyrobiła się do 40 z posiadaniem dzieciI taka ciekawostka, zaczęłam się zagłębiać w temat adopcji dziecka. Jak to wygląda od strony formalnej itd. I jak mi ktoś powie jeszcze raz, że zawsze mogę sobie adoptować to w głupi ryj zarobi .
reklama
Klaudia126
Fanka BB :)
Jesteś dziś ok 7dpo, że robiłaś dziś proga? Bo testujesz 23 z tego co widzę?Ja dzisiaj badam progesteron i czekam na wyniki, jeżeli ten cykl nie będzie udany robimy przerwę do marca
lady_in_blue
Tylko mam wrażenie, że na to trzeba mieć kilka lat i dużo wiary w to, że kiedyś znajdzie się jakiś dzieciaczek...Tez mnie ciekawi ten temat, czytam od jakiegoś czasu, jakbym jednak nie wyrobiła się do 40 z posiadaniem dzieci
U
użytkownik 213578
Gość
Tak przyjęłamna 23 ale patrząc na objawy owulacje najprawdopodbniej mogłam mieć. Sprawdzam, bo moje cykle są tak nieregularne że najkrótszy trwał 25 dni chyba a dochodzą nawet do 50Jesteś dziś ok 7dpo, że robiłaś dziś proga? Bo testujesz 23 z tego co widzę?
Klaudia126
czyli nie wiesz kiedy mogłaby by być owulacja, jedynie po objawach wnioskujesz?Tak przyjęłamna 23 ale patrząc na objawy owulacje najprawdopodbniej mogłam mieć. Sprawdzam, bo moje cykle są tak nieregularne że najkrótszy trwał 25 dni chyba a dochodzą nawet do 50
U
użytkownik 213578
Gość
objawy, testy owu, ale po części to jest loteriaczyli nie wiesz kiedy mogłaby by być owulacja, jedynie po objawach wnioskujesz?
Klaudia126
ok za kilka godzin będziemy wiedziały na czym stoimyobjawy, testy owu, ale po części to jest loteria
Owulacja
To już tak sobie nie można nawet podziękować???chyba post cytowany się nie dodał
U
użytkownik 213578
Gość
stwierdziłam, że nic mi nie szkodzi sprawdzićok za kilka godzin będziemy wiedziały na czym stoimy
reklama
Ceonis
szczerze to nawet nie wiem, bo pierwszy raz mam progesteron w postaci tego leku (orgametrill). Biorę dwa razy dziennie po jednej tabletce. Czytałam, że on może, ale nie musi blokować owulacji. Nie mam pojęcia jakie dawki mogą ją blokować, ale pewnie u każdego jest różnieA jaką masz dawkę progesteronu? Wiesz może, czy jest jakaś graniczna wartość, która blokuje owulację, czy to u każdego może być inaczej?