reklama
Klaudia126
Fanka BB :)
podejrzewam, że nie pękło. Przy poprzednich dwóch cyklach miałam tak, że w okolicach 19-20dc miałam pęcherzyk ok 20mm, ale niczym nie sprawdzałam czy pękał, bo lekarz mój był na urlopie dwa razy zaraz po mojej wizycie, a umawiałam się tak bo myślałam, że to już będzie po owu. U mnie w mieście jak byłam teraz 12dc to lekarz nie mógł mi nawet jajników znaleźć na USG i po 15 minutach znalazł, ale stwierdził, że nie widzi ich "ostro" więc czy są pęcherzyki to mi nie powie więc od tego cyklu robiłam testy i pik był w 20dc to by się niby zgadzało z dniami z poprzedniego cyklu, że mam późno owulację dziś powinnam mieć wynik proga to okaże się czy w ogóle coś pykłoa mialas jakis dominujacy pecherzyk ? Sprawdzałaś na moni ? myślisz, że nic nie urosło czy po prostu nie pękło?
olka11135
Jakbyście chciały sobie podnieść ciśnienie bez kawy
Gdzie są te dzieci? Gdzie są te zdeformowane dzieci
– Kobiety dowiadują się, że ich dziecko w brzuchu jest nieuleczalnie, śmiertelnie chore i... I znikają. Tak się dzieje od dwóch lat, od wyroku Trybunału Konstytucyjnego zakazującego aborcji – mówi prof. Mirosław Wielgoś, najwybitniejszy w Polsce perinatolog, w którego klinice przeprowadzane są...
wiadomosci.onet.pl
Wezu
sam tytuł powoduje u mnie wybuch emocji..Jakbyście chciały sobie podnieść ciśnienie bez kawy
– Kobiety dowiadują się, że ich dziecko w brzuchu jest nieuleczalnie, śmiertelnie chore i... I znikają. Tak się dzieje od dwóch lat, od wyroku Trybunału Konstytucyjnego zakazującego aborcji – mówi prof. Mirosław Wielgoś, najwybitniejszy w Polsce perinatolog, w którego klinice przeprowadzane są...wiadomosci.onet.pl
Ostatnia edycja:
U
użytkownik 213578
Gość
To super świetna informacjaDobra dziewczyny: jeden promyk już jest.
Moja mama nie ma raka trzustki.
I jeden stres mniej. Jestem szczęśliwa.
Króliczek2610
Jakbyście chciały sobie podnieść ciśnienie bez kawy
– Kobiety dowiadują się, że ich dziecko w brzuchu jest nieuleczalnie, śmiertelnie chore i... I znikają. Tak się dzieje od dwóch lat, od wyroku Trybunału Konstytucyjnego zakazującego aborcji – mówi prof. Mirosław Wielgoś, najwybitniejszy w Polsce perinatolog, w którego klinice przeprowadzane są...wiadomosci.onet.pl
Nawet nie wiem jak skomentować ten artykuł szkoda że na nasz rząd nikt nie zrzuci bomby
olka11135
W ktorym dc chodzicie na monitoring?
Ja od 9dc - a potem według potrzeb co 2-3 dni
Hope99
Zaczynam od 9dc, później 11-12, później 14-15 a później zależy czy już była owulacja czy jeszcze nie.W ktorym dc chodzicie na monitoring?
reklama
Ceonis
fajnie, jakbyś miała w historii, że masz problem z niepekajacymi pecherzykami. Wtedy dostałabys receptę na ovitrelle choć w sumie możesz poprosić lekarza, może wypisze.podejrzewam, że nie pękło. Przy poprzednich dwóch cyklach miałam tak, że w okolicach 19-20dc miałam pęcherzyk ok 20mm, ale niczym nie sprawdzałam czy pękał, bo lekarz mój był na urlopie dwa razy zaraz po mojej wizycie, a umawiałam się tak bo myślałam, że to już będzie po owu. U mnie w mieście jak byłam teraz 12dc to lekarz nie mógł mi nawet jajników znaleźć na USG i po 15 minutach znalazł, ale stwierdził, że nie widzi ich "ostro" więc czy są pęcherzyki to mi nie powie więc od tego cyklu robiłam testy i pik był w 20dc to by się niby zgadzało z dniami z poprzedniego cyklu, że mam późno owulację dziś powinnam mieć wynik proga to okaże się czy w ogóle coś pykło
Ja w tym cyklu biorę proga na torbiel, więc owu nie będzie. Choć w sumie już drugi dzień kluje mnie lewy jajnik (ten bez torbieli) i łudzę się, że może coś rośnie w sumie mnie nigdy nic nie boli ani nie kluje, ale jak byłam na stymulacji, to właśnie zawsze mnie klulo nie przy owulacji, tylko jak pecherzyk rosl