Tak, możesz.Mogę wziąć letrox 100 (niedoczynność tarczycy) przed badaniem progesteronu, prawda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, możesz.Mogę wziąć letrox 100 (niedoczynność tarczycy) przed badaniem progesteronu, prawda?
Ja akurat podobnie podchodzę, że są rzeczy które mogę mieć z 2 ręki, a wtedy ta kasę co bym na nowe wydała, wolę dziecku odkładać na przyszłość. Każdy ma inne podejście i musi robić po swojemu. Ja akurat wolę czasami z 2 ręki, bo raz to ekologiczne, a dwa można środki przeznaczyć na coś innego .Kupno używanego nie oznacza oszczędzania na dziecku. Ja podostawałam mnóstwo używanych, sprawdzonych rzeczy, niektóre zaś nowe, zupełnie nieużywane. I Owszem była to duza oszczędność, ale głupotą byłoby nie skorzystać.
Zgadzam się z tym.Fotelik nowy tak ale wózek to nie jest rzecz, która musi przechodzić krasztesty a to jest spory wydatek i czasem fajnie kupić w dobrym stanie używany markowy niż w tej samej cenie nowy ale taki sobie
No w szoku jestem, że kur...a przyszedł @@black_angel a Ty masz serio okres z żywą czerwoną krwią czy się tylko zgrywasz
No w szoku jestem, że kur...a przyszedł @
Moge wysłać zdjęcie tampona...
Nie bede sobie wkręcać, że to implantacja
Czyli jednak ovu byla zaraz po @, dlatego 10 dni wcześniej @@ właśnie wyjełam termometr i jest we krwi więc proszę wpiisac mi @. Nie wiem co tu się odpi.....olilo w tym m-cu.
Ja dostałam 10 dni wcześniejTen miesiąc jest jakiś po*ebany. Ja tez dostałam okres 2/3 dni wcześniej jak nigdy! Nie przejmuj się.
Ale głupio :/No w szoku jestem, że kur...a przyszedł @
Moge wysłać zdjęcie tampona...
Nie bede sobie wkręcać, że to implantacja
Czyli jednak ovu byla zaraz po @, dlatego 10 dni wcześniej @@ właśnie wyjełam termometr i jest we krwi więc proszę wpiisac mi @. Nie wiem co tu się odpi.....olilo w tym m-cu.