bienius992
Fanka BB :)
Najlepiej byłoby iść do lekarza ale może nie dziśNie miałam nigdy takiej sytuacji. Ale powiem coś banalnego, proponuje iść do lekarza. Może być wiele przyczyn.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej byłoby iść do lekarza ale może nie dziśNie miałam nigdy takiej sytuacji. Ale powiem coś banalnego, proponuje iść do lekarza. Może być wiele przyczyn.
hahahaNie to, że nie wierzę, ale niedowierzam, taki niedowiarek ze mnie, bo dziwnie szybko by była
Ale to jak wróżenie z fusów trochę
Za miesiąc pójdę na moni, to będę wiedziała wiecej![]()
Bo będąc wcześniej na moni miałam owulki w okolicach 15-16 dnia. Ale fakt, odstawiłam antykoncepcję, może organizm regulował cykleCzemu wcześnie? 13 dc bardzo ładny dzień na owulacje. Dużo bym dala żeby mieć owulacje w takim terminie
Jakbym musiała obstawić jedną datę to też byłby to 29. Tak na 95%
I co w związku z tym?No jeśli ten wystrzał się utrzyma to owulacja dopiero co byłaAle widzę, że w tym cyklu masz już zaznaczone plamienia tylko raz, bo w poprzednim to chyba miałaś z pięć dni w środku cyklu
![]()
To, że w kolejnym cyklu śmigasz na monitoring i ustalasz co może być przyczynąI co w związku z tym?![]()
Wybacz, ale niektóre "raporty" o śluzie mogą być po prostu niesmaczneEch zaczelam robić wczoraj owulaki i wczoraj był ciemniejszy jeszcze nie pik ale prawie, a dziś już sporo jaśniejsze wychodząowu niby wg kalendarza dziś, śluz glutowaty, ciężko go wytrzeć papierem bo wszystko takie śliskie... Brzuch nie boli, cycki nie bolą
Można o stawiać że już nie wyjdzie pik? W tej desperacji wykorzystałam 18testowzostały mi 2 na czarną godzinę
No nic, mnie by martwiły takie plamienia w środku cyklu. Znasz ich przyczynę?I co w związku z tym?![]()