lady_in_blue
Fanka BB :)
To na pewno dam znaćAle jakbyś tak jakos zupełnie przypadkiem nie piła z 3 godziny to ten no...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To na pewno dam znaćAle jakbyś tak jakos zupełnie przypadkiem nie piła z 3 godziny to ten no...
Ja zawsze miałam porąbane sny. Są kolorowe i często śnią mi się osoby, których nie znam. Bardzo często byłam panią detektyw, która tropi seryjnych morderców, a w czasie snu okazuje się, że seryjny tropi mnie xD.Ja właśnie obudziłam się jakoś ok. 7, ale potem zasnęłam. Śniło mi się, że byłam na jakiejś wycieczce z moją babcią i wpadłam na mojego byłego... nienawidzę takich snów. Był ubrany na różowo, tak jak moja babcia, i zacieszali się, że tak się zgrali.
A potem śniła mi się nowa, wyremontowana łazienka mojej mamy (prace jeszcze trwają), a w domu jakiś wielki zjazd rodzinny, i czyjeś dziecko postanowiło sprawdzić, czy wielkie pęta kiełbasy zmieszczą się w toalecie... Wszyscy uważali, że to świetny pomysł, i uznali, że się spinam, bo mi się on nie podoba. Takie są moje sny.
Korzystam z 5Ja mieszkam w domu jednorodzinnym, sąsiedzi nie słyszą
Co to za apka? Nie korzystasz z flo?
Ja mam ovi i flo ale wg mnie najładniejsze wykresy są na flo, dziewczyny miały racje.
Zaczęłam to ogladać, polecam też Wstrząsy.Dzisiaj tez budziłam się kilkanaście razy, bo naoglądałam się wczoraj wielkiej wody na netflixie i mi się wszystko śniło
Ja zawsze miałam porąbane sny. Są kolorowe i często śnią mi się osoby, których nie znam. Bardzo często byłam panią detektyw, która tropi seryjnych morderców, a w czasie snu okazuje się, że seryjny tropi mnie xD.
Natomiast w ostatnich dniach miałam dwa znaczące sny:
1. Mąż mnie zabrał na drapacz chmur i namawiał na skok ze spadochronem z niego. Sen się skończył w momencie, jak już skoczyliśmy.
Mój mąż jest osobą ostrożną i absolutnie nigdy nie skoczyłby ze spadochronem.
2. Jechałam z mężem na rollercoasterze, który okazał się tak naprawdę mechanizmem w wielkiej wieży zegarowej.
Uznaję, że te sny są odzwierciedleniem moich obaw, myśli i przemyśleń dotyczących naszych starań i niepowodzeń związanych ze staraniami. Tak to odbieram.
Wyglada jakby owu miało być w okolicach 7-8?Korzystam z 5
Nie mogw się zdecydować, każdą lubię za coś innego
Dla Sigmunda w ogóle byłabym ciekawym „obiektem” badawczym ze swoimi wspomnieniami z okresu niemowlęcego i wczesnodziecięcego .Sigmund F. "lubi to". Ewentualnie "popiera" ;-)
Jesu mi też się dziś głupoty śniły, że jadę z rodziną samochodem przez tunel i nagle z daleka widzę jak idzie na nas ściana wody. Zaczęliśmy uciekać z auta ale woda i tak nas dopadła w tym momencie się przebudziłam, bo miałam wrażenie że nie mogę oddychać. Poszłam do łazienki na siku wróciłam położyłam się i tak przez godzinę z boku na bok i dopiero usnelam. Co najlepsze miałam ciąg dalszy tego snu Ja to mam zryty łeb bo takie porąbane sny często mi zdarzają. Później jestem niewyspana i zmęczona bo budzę się w nocy przerażona a serce mało mi z piersi nie wyskoczyDzisiaj tez budziłam się kilkanaście razy, bo naoglądałam się wczoraj wielkiej wody na netflixie i mi się wszystko śniło
Wyglada jakby owu miało być w okolicach 7-8?
Jak piszę głupoty to naprostujcie, bo ja dopiero raczkuje