reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Wybaczam nie musisz " tych raportów" jeść 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Temat krwi i skrzepów też nie może być poruszany? Bo to niesmaczne?
Nie przejmuj się ;) temat śluzu, krwi, spermy, trzonowania, poronień itp nie jest tutaj nowością, więc uważam, ze nie powinno być z tym problemu. Przynajmniej mi to nie przeszkadza, temat śluzu jest tu poruszany praktycznie codziennie.

No nic, mnie by martwiły takie plamienia w środku cyklu. Znasz ich przyczynę?
Miewałam tak przed ur synka, okres okoloowulacyjny, bóle miesiączkowe i brązowe plamienia, w tamtym cyklu tak bylo i tak je zaznaczyłam, a w tym cyklu tylko jednorazowa akcja ale nie brązowy śluz a rozowy i to troszeczkę z a od wczoraj czyściutko. Z podstawowych badań z cytologii i badań hormonów które zlecił lekarz, wszystko wydaje się być ok. Po cp i badaniach, ktore miałam doatałam zielone światło. Więc raczej mnie to nie martwi. W tamtym cyklu było tak, było tak tez w sierpniu - powiedzialabym identycznie, w tym cyklu jest inaczej.

Ostatnia edycja:
Uważam, że na tego typu forum takie raporty mogą być wręcz pomocne dla reszty.
Zwłaszcza tej mniej doświadczonej.

Niesmaczne by było rozmawiać o tym w pracy lub u cioci na imieninach.
Wyobraziłam to sobie 🙈🤣🤣🤣
Gadka między rosołem a mielonymi : no i jak tam Krysiu co u Ciebie? - aaa no wiesz ostatnio mam jakiś taki kisiel w gaciach że mogłabym sos do schabu zagęścić 🤣🤣🤣🤣

Ech zaczelam robić wczoraj owulaki i wczoraj był ciemniejszy jeszcze nie pik ale prawie, a dziś już sporo jaśniejsze wychodzą 🤷🏻‍♀️ owu niby wg kalendarza dziś, śluz glutowaty, ciężko go wytrzeć papierem bo wszystko takie śliskie... Brzuch nie boli, cycki nie bolą 🤷🏻‍♀️
Można o stawiać że już nie wyjdzie pik? W tej desperacji wykorzystałam 18testow🤣🤣🤣 zostały mi 2 na czarną godzinę
ja właśnie taki śluz miałam tydzień temu 😆

reklama
Do góry