reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
hahaha :D Nie to, że nie wierzę, ale niedowierzam, taki niedowiarek ze mnie, bo dziwnie szybko by była :D Ale to jak wróżenie z fusów trochę :D
Za miesiąc pójdę na moni, to będę wiedziała wiecej :D

Czemu wcześnie? 13 dc bardzo ładny dzień na owulacje. Dużo bym dala żeby mieć owulacje w takim terminie 😂
Jakbym musiała obstawić jedną datę to też byłby to 29. Tak na 95%

Ech zaczelam robić wczoraj owulaki i wczoraj był ciemniejszy jeszcze nie pik ale prawie, a dziś już sporo jaśniejsze wychodzą 🤷🏻‍♀️ owu niby wg kalendarza dziś, śluz glutowaty, ciężko go wytrzeć papierem bo wszystko takie śliskie... Brzuch nie boli, cycki nie bolą 🤷🏻‍♀️
Można o stawiać że już nie wyjdzie pik? W tej desperacji wykorzystałam 18testow🤣🤣🤣 zostały mi 2 na czarną godzinę

Czemu wcześnie? 13 dc bardzo ładny dzień na owulacje. Dużo bym dala żeby mieć owulacje w takim terminie 😂
Jakbym musiała obstawić jedną datę to też byłby to 29. Tak na 95%
Bo będąc wcześniej na moni miałam owulki w okolicach 15-16 dnia. Ale fakt, odstawiłam antykoncepcję, może organizm regulował cykle 🙂 I test owulacyjny wyszedł pozytywny w sobotę rano. Dlatego ja celuje między 30.09 a 1.10 🙂😁

Ech zaczelam robić wczoraj owulaki i wczoraj był ciemniejszy jeszcze nie pik ale prawie, a dziś już sporo jaśniejsze wychodzą 🤷🏻‍♀️ owu niby wg kalendarza dziś, śluz glutowaty, ciężko go wytrzeć papierem bo wszystko takie śliskie... Brzuch nie boli, cycki nie bolą 🤷🏻‍♀️
Można o stawiać że już nie wyjdzie pik? W tej desperacji wykorzystałam 18testow🤣🤣🤣 zostały mi 2 na czarną godzinę
Wybacz, ale niektóre "raporty" o śluzie mogą być po prostu niesmaczne
Trzymam kciuki, by się udało 🙂

reklama
Do góry