reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Odnośnie tego cyklu : jaram się jak szczerbaty na suchary ... Brałam tą miovelle,byłem chora i ćpałam ACC i sól emską co też wpływa na śluz 😎 owulacja chyba będzie / była patrząc na ból i trochę na testy no i krwawa pełnią musi zadziałać , dodatkowa motywacją byłyby dwie kreski to na forum więc dawać je tu i zarażać no kufa !

reklama
A tam od razu monitoring. Mógł po prostu ofiarować wizytę kontrolną za kilka dni i wtedy może by się udało coś zobaczyć, ewentualnie zaproponowałby wywołanie okresu luteiną i tyle :)
Chodzę do medicoveru, tam mam innych od moni i swojego gina, który nie ma podglądu w gabinecie (skomplikowane, ale przywykłam) i Ci, co robią moni mogą gadać co sobie chcą (ostatnio jeden widział zawiazek mięśniaka, ten dzisiaj nic takiego 🤷‍♀️) i w sumie to można to uwzględniać lub nie. Patrzyłam na ceny monitoringu w mojej stolycy i 450 za 3 razy, to niemiło. Naprawdę . No to nie mam wyjścia, ale widziałam to samo, co ten lekarz. Macica ściśnieta na amen ( można mi wpisać bezowulacyjny), jeden jedyny pęcherzyk naprawdę i nic wiece w jajnikach, wiec chyba miał smutna racje :/

Ja miałam 21, a mąż 24. Też się działo. W ciągu jednego dnia zwykle czynności były przerywnikiem w seksach😂 achhhh 😃
My mieliśmy oboje po 23 lata.

Ach, to były czasy.

Pamiętam, jak były mistrzostwa świata w nodze i chciałam oglądać mecz, myśląc, że chłop mój meczowy. A ten w trakcie meczu Wybrzeże Kości Słoniowej na jakiś Urugwaj zaczął ze mnie ubranie ściągać, a ja patrzyłam na niego, jak na kosmitę👽.

Ja naprawdę myślałam, że obejrzymy mecz.

My mieliśmy oboje po 23 lata.

Ach, to były czasy.

Pamiętam, jak były mistrzostwa świata w nodze i chciałam oglądać mecz, myśląc, że chłop mój meczowy. A ten w trakcie meczu Wybrzeże Kości Słoniowej na jakiś Urugwaj zaczął ze mnie ubranie ściągać, a ja patrzyłam na niego, jak na kosmitę👽.

Ja naprawdę myślałam, że obejrzymy mecz.
Hahahaha naplulam prawie na kota jak to przeczytałam 🤣🤣🤣

Chodzę do medicoveru, tam mam innych od moni i swojego gina, który nie ma podglądu w gabinecie (skomplikowane, ale przywykłam) i Ci, co robią moni mogą gadać co sobie chcą (ostatnio jeden widział zawiazek mięśniaka, ten dzisiaj nic takiego 🤷‍♀️) i w sumie to można to uwzględniać lub nie. Patrzyłam na ceny monitoringu w mojej stolycy i 450 za 3 razy, to niemiło. Naprawdę . No to nie mam wyjścia, ale widziałam to samo, co ten lekarz. Macica ściśnieta na amen ( można mi wpisać bezowulacyjny), jeden jedyny pęcherzyk naprawdę i nic wiece w jajnikach, wiec chyba miał smutna racje :/
W Warszawie tam gdzie chodzę do swojego lekarza to liczy sobie 200 za wizytę i 200 za USG, USG bez wizyty nie robi, w sensie samo USG bez konsultacji, także szok, bo każda wizyta u niego to co najmniej 400.. bo każde dodatkowe badanie, cytologia itd. Dodatkowo płatne.. także na monitoring planuje chodzić gdzieś indziej, bo bym zbankrutowała.. a pamiętam z 6 lat temu płaciłam u niego 100 za wizytę i 70 za USG..

reklama
Do góry