reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Super że psinka w domu oby już było tylko lepiej ,my nasza też w ubiegłym roku tysiące wydaliśmy :/ a z tym okresem czy jego braku to słabo że wiadomo że nic nie wiadomo 🤦‍♀️

Ja z moim obecnym mężem a to już drugi ( dzięki n już 11 lat po ślubie) to raz się bzyknelismy na moim biurku w pracy jak miałam dyżur w sobotę 😎😎😎😎 eh to były czasy tacy młodzi , napaleni
my z mężem poznaliśmy się jak mieliśmy 26 i 28 lat i w sumie nigdy nie byliśmy napaleni jak to jest na siebie za młodu :D

reklama
Super że psinka w domu oby już było tylko lepiej ,my nasza też w ubiegłym roku tysiące wydaliśmy :/ a z tym okresem czy jego braku to słabo że wiadomo że nic nie wiadomo 🤦‍♀️

Ja z moim obecnym mężem a to już drugi ( dzięki n już 11 lat po ślubie) to raz się bzyknelismy na moim biurku w pracy jak miałam dyżur w sobotę 😎😎😎😎 eh to były czasy tacy młodzi , napaleni
O niee w życiu 😬😂 bym się bała, że jakaś ukryta kamera, o której nie mam pojęcia, nas nagra 🤪

Ej ogólnie to fajne macie życie, ze z góry zakładacie, ze jak jest cisza na forum to każdy się bzyka 😀 bo ja na przykład siedzę w robocie i nigdy nie byłam dalsza od seksu niż w tej chwili 😆😆
Kurde, nie założyłam, że o tej godzinie można być w pracy, mea culpa.

Taki typ forum 🤷🏻‍♀️.
Bez bzykania ciężko zrobić dziecko.

W sumie, jak się człowiek bzyka, to też ciężko xD.

Chujnia, że "nie był w stanie powiedzieć", zamiast zaprosić Cię na 5-cio minutową wizytę np. za tydzień 😑

Stwierdził, ze 29dc to słaby moment na rozpoczynanie monitoringu, w sumie to jak patrzeć na liczbe, to ma racje, ale jak patrzeć na endo i pęcherzyk, to mógłby być 8-9dc 🙈🫣 masakra jakaś, nie wiem o co kaman, a już od mojego gina to naprawdę nie wyjdę jak mi nie powie, i nie wystarczy mi, ze mi powie, ze mam się trzonowac, łykać witaminy i pic winko wieczorem na lepszy nastrój seksowy. Serio :/ nie mam pęcherzyków, czuje się jak w połowie cyklu, i nic??? Jak to?? To co nie mam już nic w tych jajnikach i powinnam biec na amh. Nie wiem :/ wkurzam się i martwie.
No i co poza tym- czuje się jak w połowie cyklu, zupełnie nie miesiaczkowo, żadnego napięcia w brzuchu, krzyżu i cyckach, wiec do okresu to HO HO. Może covid we wrześniu coś pomógł. Serio nie wiem.
Do doktorka idę 17.10 i oby coś wymyślił, bo biada mu, zamecze chłopa 🤣🤣

1) My to randkę w IKEA mieliśmy 😅 Dzieci tam tyle, że jeszcze trochę a nieposiadanie swoich przestałoby być problemem 🙈

2) U mnie jeszcze co prawda okresu nie widać, zapisana jestem na 10go ale raczej na mnie nie ma co liczyć 🤷‍♀️ Coś nie jestem przekonana, że z tej odnalezionej owulacji coś się wydarzy, lekko czuję podbrzusze... więc jeszcze nic straconego ale bez nadziei.

Stwierdził, ze 29dc to słaby moment na rozpoczynanie monitoringu, w sumie to jak patrzeć na liczbe, to ma racje, ale jak patrzeć na endo i pęcherzyk, to mógłby być 8-9dc 🙈🫣 masakra jakaś, nie wiem o co kaman, a już od mojego gina to naprawdę nie wyjdę jak mi nie powie, i nie wystarczy mi, ze mi powie, ze mam się trzonowac, łykać witaminy i pic winko wieczorem na lepszy nastrój seksowy. Serio :/ nie mam pęcherzyków, czuje się jak w połowie cyklu, i nic??? Jak to?? To co nie mam już nic w tych jajnikach i powinnam biec na amh. Nie wiem :/ wkurzam się i martwie.
No i co poza tym- czuje się jak w połowie cyklu, zupełnie nie miesiaczkowo, żadnego napięcia w brzuchu, krzyżu i cyckach, wiec do okresu to HO HO. Może covid we wrześniu coś pomógł. Serio nie wiem.
Do doktorka idę 17.10 i oby coś wymyślił, bo biada mu, zamecze chłopa 🤣🤣
A tam od razu monitoring. Mógł po prostu ofiarować wizytę kontrolną za kilka dni i wtedy może by się udało coś zobaczyć, ewentualnie zaproponowałby wywołanie okresu luteiną i tyle :)

reklama
Do góry