reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Jestem już Dziewczyny!
1/ pies z nami w domu💪💪 skasowali mnie bagatela 5,4tys. I jeszcze jutro wizyta, pojutrze morfologia, za 10 dni szwy, wiec kolejne $ pękną;
Wyglądał jak 100 nieszczęść, gdy go odbierałam, naprawdę żal patrzeć, ledwo się trzyma na nogach, wenflony w łapach, kołnierz ze sama bym się po nosie nie podrapala i wygolone pół brzucha, a szew, ze spokojnie bym włożyła głowę i ręce. Maasaakra
Tak, niczego nie stwierdzili, karmy wg nas nie zjadł więcej niz zawsze, zreszta on jest z tych szczupłych psów, niedużo je, zebra czuć, zawsze nam mówili, ze super, ze nie jest przeksrmiany, wiec nie mam pomysłu, po rozmowie z koleżanka chyba przejdziemy na barf

2/ jestem po usg, 29dc ani owulacji ani miesieczki ni widu ni słychu, endo 7mm, jeden jedyny pęcherzyk 13mm (jak to określił lekarz/ być może kandydat na przyszły miesiąc, ale nie wiadomo, nie umiał odpowiedzieć na to, co się dzieje i dlaczego, wiec wcale nie pomógł. Nie byl w stanie powiedzieć, czy ja mogę mieć jeszcze owu albo czy mogę mieć okres, po prostu wg niego na razie nic
Z plusow: wykluczył pcos

reklama
Jestem już Dziewczyny!
1/ pies z nami w domu💪💪 skasowali mnie bagatela 5,4tys. I jeszcze jutro wizyta, pojutrze morfologia, za 10 dni szwy, wiec kolejne $ pękną;
Wyglądał jak 100 nieszczęść, gdy go odbierałam, naprawdę żal patrzeć, ledwo się trzyma na nogach, wenflony w łapach, kołnierz ze sama bym się po nosie nie podrapala i wygolone pół brzucha, a szew, ze spokojnie bym włożyła głowę i ręce. Maasaakra
Tak, niczego nie stwierdzili, karmy wg nas nie zjadł więcej niz zawsze, zreszta on jest z tych szczupłych psów, niedużo je, zebra czuć, zawsze nam mówili, ze super, ze nie jest przeksrmiany, wiec nie mam pomysłu, po rozmowie z koleżanka chyba przejdziemy na barf

2/ jestem po usg, 29dc ani owulacji ani miesieczki ni widu ni słychu, endo 7mm, jeden jedyny pęcherzyk 13mm (jak to określił lekarz/ być może kandydat na przyszły miesiąc, ale nie wiadomo, nie umiał odpowiedzieć na to, co się dzieje i dlaczego, wiec wcale nie pomógł. Nie byl w stanie powiedzieć, czy ja mogę mieć jeszcze owu albo czy mogę mieć okres, po prostu wg niego na razie nic
Chujnia, że "nie był w stanie powiedzieć", zamiast zaprosić Cię na 5-cio minutową wizytę np. za tydzień 😑

Jestem już Dziewczyny!

Super że psinka w domu oby już było tylko lepiej ,my nasza też w ubiegłym roku tysiące wydaliśmy :/ a z tym okresem czy jego braku to słabo że wiadomo że nic nie wiadomo 🤦‍♀️
Ej ogólnie to fajne macie życie, ze z góry zakładacie, ze jak jest cisza na forum to każdy się bzyka 😀 bo ja na przykład siedzę w robocie i nigdy nie byłam dalsza od seksu niż w tej chwili 😆😆
Ja z moim obecnym mężem a to już drugi ( dzięki n już 11 lat po ślubie) to raz się bzyknelismy na moim biurku w pracy jak miałam dyżur w sobotę 😎😎😎😎 eh to były czasy tacy młodzi , napaleni

reklama
Do góry