reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Z opisu wygląda, że tak 😅.

Tylko u Ciebie w złą stronę poszło.

Tak w ogóle to pierwszy raz straciłam węch. I to jest mega creepy uczucie🧟‍♀️.

U mnie kawa ma smak trocin, piwo smakuje jak woda gazowana, a papieros niczym nie pachnie🫣.

A powiedz jak to jest z jedzeniem? Bo wiadomo smak i węch najważniejsze! A jak to jest jak nie czujesz ani smaku ani zapachu potrawy?

reklama
Nam ostatnio coraz częściej się zdarzaja... On wiecznie zmęczony, bo pracuje, ale kurde ja też nie odpoczywam, siedzę sama z małym w domu, a on potrafi dopiec jak nie wiem...w nocy co 2 godziny pobudka bo mały marudzi i jakoś nie narzekam.
Myślałam że jak będzie luzacki cykl bez testów itd to jakoś mu będzie lżej i będzie miał więcej ochoty, jeszcze mówiłam że mokro mi ( zawsze to na niego działało pozytywnie)... A co do mówienia wprost o co mi chodzi że chce się kochać... To kiedyś mówiłam mu że może bys tak się z żoną pokochał a nie w telefonie siedzisz to mówi że on tak na zawołanie nie będzie...
No to faktycznie rozumiem twój żal. Gdybym byla mężczyzną wiecej zachęt nie potrzebowałabym. Smutno przegrywać z telefonem ale może faktycznie ma jakiś bardziej wyczerpujący moment w pracy, i musisz to przeczekać i to na pewno minie a twoj mężczyzna wróci. Takie chwile są normalne, trzeba je przeczekać, bo potem wszystko wraca do normy.

A powiedz jak to jest z jedzeniem? Bo wiadomo smak i węch najważniejsze! A jak to jest jak nie czujesz ani smaku ani zapachu potrawy?
Podzielam zdanie @Zazuu: jest choojowo.

Smak mam, tzn. przytępiony.
Boję się przyprawiać potrawy, bo wszystko jest dla mnie mało słone.

Dziwnie jest, bo aromat potrawy jest bardzo ważny, a ja tego nie czuję.

A jak to jest z tym ananasem w tabletkach? To on miał wpływać na lepsze endometrium?

Na zagnieżdżenie. Wpływ na nie ma bromelina. Ja jadłam po prostu ananasa z rdzeniem od owu do 6 dpo. Na 2 razy raz byłam w ciąży 😂

Załączniki

• 7cb6cd15-4196-414a-ba8b-148880927e05.jpeg
    7cb6cd15-4196-414a-ba8b-148880927e05.jpeg
    40,6 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry