reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Jakbyś sobie piachu nasypala to by smakowało tak samo 🤣 ja chyba rok temu straciłam węch i smak w najgorszym możliwym momencie - jak skończyłam gotować całą furę ruskich pierogów 🙈 wyciągnęłam partię z gara, próbuję i myślę sobie - co jest? Smaku 0. Próbuję drugiego- to samo. Wołam starego, on próbuje i mówi, ze lux. Tym oto sposobem spędziłam 5 godzin przy kuchni i mogłam równie dobrze sobie ryj trocinami napchać 🤣🤣 trzask mojej pękającej z żalu doopy było słychać chyba na Sri lance 🤣
Wczoraj opowiadałam historię mojej koleżanki z pracy.
W dniu, kiedy straciła węch, gotowała azjatycką potrawę. Taką na wypasie z sosem ostrygowym i rybnym.
No i zabrała się za przyprawianie, dodała łyżkę sosu rybnego, myśli, że coś mało smaku, aromatu. Dała drugą, smaku i zapachu nadal nic.
No to jeb- wlała pół butelki 😛.

Skapnęła się, że coś jest nie tak, jak mąż zapytał, co tak capi starymi skarpetami, a przerażony synek powiedział, że on tego jeść nie będzie xD.

reklama
Nie ma🙁.
Jesz, bo musisz coś zjeść.
Daliby mi teraz małże, na które jestem uczulona, a bym zjadła🤷🏻‍♀️.

To dopiero wstrętne dziadostwo się przyczepiło do Was 😡😡😡
Oby tylko wszystko wróciło do normy 👍
Ps moja kuzynka dziś ogłosiła że jest w ciąży... Ma 40 lat, 2 lata temu urodziła córeczkę ( maleńka 1kg ) a mówiła że nie chce więcej dzieci 🤷🏻‍♀️ i mi pisze teraz Wasza kolej ... 😏

Dobra kupuje dzisiaj ananasa!
Moze jakos przejdzie z tym rdzeniem, spróbuję patentem ;)

Swoja droga, czego to sie staraczka nie chwyci...
Ja chyba zamówie te tabletki 😛
Znalazlam rozpiskę od @Bibi89 odnośnie jej dawkowania 😁

Od owulacji do 6dpo
1i 2 dpo 2x500
3 dpo 3x500
4 i 5 dpo 4x500
6 dpo 2x500

reklama
Ojaaaa, to już dziś?! Ważny ten 05.10 😀 oczywiście, ze trzymam, o której masz wizytę? Odkabluj wszystko później 😀 ja za miesiąc i już mnie nosi 🙈
I Believe In You GIF
12:20 😁

Do góry