reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
masz racje! 😂 chyba zacznę wózek wybierać 🙉
A właśnie.. Jak ja bym chciała kiedyś wybierać wózek 🙄
Dzisiaj byliśmy na spacerze, bo przecież słońce wyszło :D mijaliśmy ze 100 kobiet z wózkami😔 i tak sobie zaczęliśmy rozmawiać o tym jaki kolor wózka wybierzemy w przyszłości. Wstępnie kolor wybrany, teraz trzeba zajść w ciążę.

A właśnie.. Jak ja bym chciała kiedyś wybierać wózek 🙄
Dzisiaj byliśmy na spacerze, bo przecież słońce wyszło :D mijaliśmy ze 100 kobiet z wózkami😔 i tak sobie zaczęliśmy rozmawiać o tym jaki kolor wózka wybierzemy w przyszłości. Wstępnie kolor wybrany, teraz trzeba zajść w ciążę.
I jaki kolor wybrany😃?

Załączniki

• IMG_20221004_191111.jpg
    IMG_20221004_191111.jpg
    119,3 KB · Wyświetleń: 71
ja tez 💚 rok temu ( prawie dosłownie) sobie przeglądałam po mału wózeczki.
Aj dziewczyny… pod koniec mca minie mi roczek od straty w 5 mcu, staram się o tym nie myśleć ale jakoś samo tak przychodzi…
dobrze cię rozumiem, rok temu pod koniec października też straciłam.. i mimo tego, że myślami wracam do tego szczególnie w tym miesiącu i jest ciężko psychicznie to wierzę, że może też ten październik zrobi mi jednak niespodziankę..

reklama
dobrze cię rozumiem, rok temu pod koniec października też straciłam.. i mimo tego, że myślami wracam do tego szczególnie w tym miesiącu i jest ciężko psychicznie to wierzę, że może też ten październik zrobi mi jednak niespodziankę..
ja jakoś tracę nadzieje i opadłam z sił. Ostatni mc był fajny, taki luz miałam, w płodne sexy co dwa dni ale teraz mam dziwne myśli, ze może już czas mi się skończył.
To byłaby piękna niespodzianka jakby się udało w październiku 💚 życzę nam wszystkim tego z całego serca 🌷

Do góry