reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

ja jakoś tracę nadzieje i opadłam z sił. Ostatni mc był fajny, taki luz miałam, w płodne sexy co dwa dni ale teraz mam dziwne myśli, ze może już czas mi się skończył.
To byłaby piękna niespodzianka jakby się udało w październiku 💚 życzę nam wszystkim tego z całego serca 🌷
Ja za to chyba za bardzo wierzę w ten październik i obawiam się, że będzie wielki zawód w dniu testowania.. 😔 tak jak nigdy się nie nastawiam i nie wierzę, że się uda to teraz mam całkiem odwrotnie 😑

reklama
Bardzo dobrze :) w piątek wracam już do pracy, wczoraj mnie coś kłuło tam gdzie jest wycięty jajowód ale tak to wszystko git. Dziękuję ❤️
Super! No to obyś szybko wróciła do starań💪🏻!

Tak a propos Policji…
Pamiętacie tę dziewczynę o tym nicku?

Ja wiem, że ona wjechała „z buta” z pozytywnym testem, jest na majowych mamach.

Czytam oczywiście po cichaczu i ten wątek. Szkoda mi się jej zrobiło, bo 3 lata wcześniej jej półroczny synek zmarł na zanik mięśni 😞.

Super! No to obyś szybko wróciła do starań💪🏻!

Tak a propos Policji…
Pamiętacie tę dziewczynę o tym nicku?

Ja wiem, że ona wjechała „z buta” z pozytywnym testem, jest na majowych mamach.

Czytam oczywiście po cichaczu i ten wątek. Szkoda mi się jej zrobiło, bo 3 lata wcześniej jej półroczny synek zmarł na zanik mięśni 😞.
O mamo! Biedna.. coś strasznego! Oby teraz u niej już wszystko się dobrze ułożyło . A ja to się obawiam, że po miesiącu nieobecności w pracy jak wrócę to będę tym policjantem co tylko jest statystą 🤣 zapomniałam jak się pracuje 🤯🤣

O mamo! Biedna.. coś strasznego! Oby teraz u niej już wszystko się dobrze ułożyło . A ja to się obawiam, że po miesiącu nieobecności w pracy jak wrócę to będę tym policjantem co tylko jest statystą 🤣 zapomniałam jak się pracuje 🤯🤣
Weź nic nie mów ja po prawie roku nieobecności nie mogę wyjść z trybu forum -granie w gierkę - forum - pudelek itd i mój internet w telefonie wystarcza na 10 dni a pracy mi się robi coraz więcej ale nie umiem się przestawić 🙈🤦‍♀️🥸

reklama
A właśnie.. Jak ja bym chciała kiedyś wybierać wózek 🙄
Dzisiaj byliśmy na spacerze, bo przecież słońce wyszło :D mijaliśmy ze 100 kobiet z wózkami😔 i tak sobie zaczęliśmy rozmawiać o tym jaki kolor wózka wybierzemy w przyszłości. Wstępnie kolor wybrany, teraz trzeba zajść w ciążę.
Ja już praktycznie cała wyprawkę nam wybraną, a na wybrany przeze mnie wózek spotkany na ulicy już nawet stary reaguje „o, zobacz, nasz wózek jedzie”🙈🤣

Do góry