Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Złapałam wizytę na USG na piątek będziemy oglądać, co się dzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A właśnie.. Jak ja bym chciała kiedyś wybierać wózekmasz racje! chyba zacznę wózek wybierać
I jaki kolor wybrany?A właśnie.. Jak ja bym chciała kiedyś wybierać wózek
Dzisiaj byliśmy na spacerze, bo przecież słońce wyszło mijaliśmy ze 100 kobiet z wózkami i tak sobie zaczęliśmy rozmawiać o tym jaki kolor wózka wybierzemy w przyszłości. Wstępnie kolor wybrany, teraz trzeba zajść w ciążę.
Oliwkowy dodaję zdjęcie poglądoweI jaki kolor wybrany?
Ja podobnie gustuje w tej palecie kolorów , mega podoba mi się morskiOliwkowy dodaję zdjęcie poglądowe
ja tez rok temu ( prawie dosłownie) sobie przeglądałam po mału wózeczki.Ja podobnie gustuje w tej palecie kolorów , mega podoba mi się morski
Haha! To i ja coś fajnego z tych organów przyjmę czarne interesyZnowu handel organami ... halo! Policja! @997tenNumerToKlopoty
dobrze cię rozumiem, rok temu pod koniec października też straciłam.. i mimo tego, że myślami wracam do tego szczególnie w tym miesiącu i jest ciężko psychicznie to wierzę, że może też ten październik zrobi mi jednak niespodziankę..ja tez rok temu ( prawie dosłownie) sobie przeglądałam po mału wózeczki.
Aj dziewczyny… pod koniec mca minie mi roczek od straty w 5 mcu, staram się o tym nie myśleć ale jakoś samo tak przychodzi…
Jak się czujesz?Haha! To i ja coś fajnego z tych organów przyjmę czarne interesy
ja jakoś tracę nadzieje i opadłam z sił. Ostatni mc był fajny, taki luz miałam, w płodne sexy co dwa dni ale teraz mam dziwne myśli, ze może już czas mi się skończył.dobrze cię rozumiem, rok temu pod koniec października też straciłam.. i mimo tego, że myślami wracam do tego szczególnie w tym miesiącu i jest ciężko psychicznie to wierzę, że może też ten październik zrobi mi jednak niespodziankę..