Owulacja
Fanka BB :)
Ja dzisiaj znów brązowa plama na majtkach test w czwartekZaczynasz brzmieć znajomo, czy to nie znak, że czas na test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj znów brązowa plama na majtkach test w czwartekZaczynasz brzmieć znajomo, czy to nie znak, że czas na test?
Jeszcze będzie pięknieja tez rok temu ( prawie dosłownie) sobie przeglądałam po mału wózeczki.
Aj dziewczyny… pod koniec mca minie mi roczek od straty w 5 mcu, staram się o tym nie myśleć ale jakoś samo tak przychodzi…
20 plastikowych w jeden dzień???A moj tescik owu dzisiaj calkiem ladnej barwy nabiera, więc dobrze, ze zamowilam jeszcze 7 testow bo niestety na jutro został mi tylko 1 tyle szczałam i sprawdzałam, że 20 wymarnowałam, a podbrzusze dzisiaj znowu pobolewało i razem plecy z tyłu, mokro jak ja piernicze mam więc moze faktycznie owu strzeli 6
Nie no aż tak szurnięta nie jestem. Ty zartujesz prawda?20 plastikowych w jeden dzień???
Nie oceniam osoby, nawet mi to przez myśl nie przeszło tak odczytałam posta, że dzisiaj miałaś takie szczanie, że 20 sztuk poszłoNie no aż tak szurnięta nie jestem. Ty zartujesz prawda?
No 20 szt od 11 dni po 2 dziennie, i gdzies po drodze 1.
Moze faktycznie takim słowotokiem wrzuciłam swoje podekscytowane myśli, że można było to tak zrozumiećNie oceniam osoby, nawet mi to przez myśl nie przeszło tak odczytałam posta, że dzisiaj miałaś takie szczanie, że 20 sztuk poszło
Bardzo Ale nikogo o takim imieniu w okolicy nie maAż sprawdziłam imiona, bo zatrzymałam się na dwójce Etiennette, Vivienne, Fabienne, Xavier, Falco Amadeus... Francusko
o to chodzi właśnieCzy wszystkie dzieci ICH TROJE Wiśniewskiego nie noszą tych imion?