Miętusek
Moderator
Czytając to pomyślałam, że Ty już zrobiłabyś test a to tylko polecałaś koleżanceJa zrobilabym już test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytając to pomyślałam, że Ty już zrobiłabyś test a to tylko polecałaś koleżanceJa zrobilabym już test
Wierz mi, że nie chcesz grypy…Trzy razy w życiu miałam grypę i to jest gorączka, która łapie Cię znienacka w nocy i to od razu takie 39,5-40 stopni, które się trzyma 6-7 dni. Ani Ci się wstawać na siku nie chce.No nie ja covida nie chce ... Zwykła grypa albo coś lżejszego ostatnio tylko jelitowki łapie co trochę...
Ech... Jednak biorę się za obiad.... Stary gęga że zjadł by gulasz... trzeba by go do mamusi wysłać niech mu gotuje
Co człowiek to opinia Ja grypę miałam dawno i krótko, za to covid Jeszcze ten na wiosnę 2021 to luz, duże osłabienie, ale nie było źle. Za to w lipcu jak nas poskładało, to dwa dni nie istniałam. A jestem zaszczepiona.Wierz mi, że nie chcesz grypy…Trzy razy w życiu miałam grypę i to jest gorączka, która łapie Cię znienacka w nocy i to od razu takie 39,5-40 stopni, które się trzyma 6-7 dni. Ani Ci się wstawać na siku nie chce.
COVID to przy tym pikuś.
Teraz mam drugi raz w życiu COVID i to jest takie mocniejsze przeziębienie.
Wolę 100 razy COVID.
Na grypę to ja po wszystkim chcę się zaszczepić.
Tak poza tym to wolisz gotować staremu obiadki i być zdrową.
Ciesz się, że Cię nie chwyta nic, tego Ci życzę przez następne kilkadziesiąt lat!
Wierz mi, że nie chcesz grypy…Trzy razy w życiu miałam grypę i to jest gorączka, która łapie Cię znienacka w nocy i to od razu takie 39,5-40 stopni, które się trzyma 6-7 dni. Ani Ci się wstawać na siku nie chce.
COVID to przy tym pikuś.
Teraz mam drugi raz w życiu COVID i to jest takie mocniejsze przeziębienie.
Wolę 100 razy COVID.
Na grypę to ja po wszystkim chcę się zaszczepić.
Tak poza tym to wolisz gotować staremu obiadki i być zdrową.
Ciesz się, że Cię nie chwyta nic, tego Ci życzę przez następne kilkadziesiąt lat!
zrób jak w ulotce - skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutąDobra pytanie mam z gatunku tych trudnych
Dostałam jakiś steryd wziewny na 7 dni, a teoretycznie jutro mam owu, dziś pik. Zakładając, że jakimś cudem byśmy ze Starym podziałali bo chwilowo jestem mocniejsza to pytanie czy ja mogę brać też encorton po owu? Znaczy ogólnie mogę i nawet mam brać, ale pytanie jak to się ma do covida i tego sterydu
zrób jak w ulotce - skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą
przynajmniej coś poradziłamDobra rada, taka nie za pomocna