reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
@lady_in_blue dziękuję! Sprowokowałaś mnie, żeby powtórzyć ten progesteron. Tamten był badany w 22dc co było tydzień temu, więc dziś idealnie po 7 dniach i jest 17,8. Czyli jednak owulacja była, tylko opóźniona. Teraz ciekawe co się z tego wyklaruje, bo jeśli trafiliśmy to "złotym strzałem" 😅
O widzisz, super ♥️
Właśnie dlatego takie wróżby ze statystycznego cyklu kobiety są bez sensu i dlatego mnie zdziwiło, że tak Ci kazał zbadać ginekolog. Ty się zasmuciłaś i spisałaś swoją owulację na straty a może jednak będą z tego dzieci ;-) ♥️.

O widzisz, super ♥️
Właśnie dlatego takie wróżby ze statystycznego cyklu kobiety są bez sensu i dlatego mnie zdziwiło, że tak Ci kazał zbadać ginekolog. Ty się zasmuciłaś i spisałaś swoją owulację na straty a może jednak będą z tego dzieci ;-) ♥️.

Trzymam kciuki ✊✊ dajesz mi nadzieje, bo ja tez dzisiaj jakoś posmutniałam, gdy zobaczyłam ten wynik mojego proga. Jutro mam umówiony telefon z moim ginem, poproszę o skierowanie na usg i na proga, żeby go powtórzyć za kilka dni, jak nie, to niestety cykl bezowulacyjny i historia zatacza koło..

Trzymam kciuki ✊✊ dajesz mi nadzieje, bo ja tez dzisiaj jakoś posmutniałam, gdy zobaczyłam ten wynik mojego proga. Jutro mam umówiony telefon z moim ginem, poproszę o skierowanie na usg i na proga, żeby go powtórzyć za kilka dni, jak nie, to niestety cykl bezowulacyjny i historia zatacza koło..
No Twoje 0.18 brzmi jakby jeszcze się owulka nie zbliżała ale na USG na pewno będzie wszystko widać i wszystko rozjaśni ♥️ może coś sobie pomału rośnie i dopiero będzie kiełkować :-)

No Twoje 0.18 brzmi jakby jeszcze się owulka nie zbliżała ale na USG na pewno będzie wszystko widać i wszystko rozjaśni ♥️ może coś sobie pomału rośnie i dopiero będzie kiełkować :-)
Mam nadzieje🥰, choć fakt, ze to już 25dc nie jest zbyt optymistyczny, dam znać, co jutro lekarz powie, mam nadzieje, ze coś sensownego

O widzisz, super ♥️
Zdziwi się doktorek jak go spotkam następnym razem 😅 Oby podwójnie 😁

W sumie jakieś szanse są, choć jakbym wiedziała to bym męża bardziej wykorzystała 😅 Bo tak to w okolicy owulacji seks był raz. No, może dwa, zależy kiedy to było dokładnie 🙈
Mi ten domniemany brak owulacji tym razem nawet dobrze na głowę zrobił. Najpierw był smutek, ale później takie wyje*ane, nie ma to nie ma, nic nie poradzę i wrzuciłam na luz. Przeziębiona byłam. No same okoliczności sprzyjające 😂

Hej, też dziś byłam na monitoringu, w 12dc, no i efekty stymulacji takie sobie, pęcherzyków mam podobno sporo ale małych, na każdym jajniku jest po 1 większym, około 1 cm. W czwartek kolejna wizyta, może optymistyczniej to będzie wyglądało.

Dziewczyny 22 dc a ja od soboty plamie, nie ciagle ale jednak przy siku cos brązowego leci, w sobotę śluz zabarwiony na brązowo 🤷‍♀️ Ide jutro tak czy siak do lekarza bo w następnym cyklu stymulację mam i chciał mnie zobaczyć przed @ 🙋🏼‍♀️ Myślicie ze zbliża mi się @ ? Czy cos hormony szaleje

to może one faktycznie późno pękają?
Jeśli ta informacje odkryjesz po 2 latach, bo wcześniej nie chodziłas na moni jak należy, to pojadę do Ciebie i Ci walne normalnie 😂
Season 9 Reaction GIF by The Office

reklama
Dziewczyny 22 dc a ja od soboty plamie, nie ciagle ale jednak przy siku cos brązowego leci, w sobotę śluz zabarwiony na brązowo 🤷‍♀️ Ide jutro tak czy siak do lekarza bo w następnym cyklu stymulację mam i chciał mnie zobaczyć przed @ 🙋🏼‍♀️ Myślicie ze zbliża mi się @ ? Czy cos hormony szaleje
Ja 4 dni do okresu (albo testu) i też dzisiaj na wieczór jakiś brązowy glut przy sikaniu :( 😔

Do góry