Owulacja
Fanka BB :)
A jak wam zaleciła działać?W środę mam jeszcze monitor
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak wam zaleciła działać?W środę mam jeszcze monitor
Rzeczywiście oba to glikokortykosteroidy. Rozumiem, ze lekarz przepisujący to na covid nie wiedział, ze bierzesz Encorton?Budesonide
Ostatnio trochę zlekceważylam acard ale rozumiem ze brać w takim razie? A co z heparyna po owu? Też brać? Zgłupiałam a o nic typa na telemedycynie nie zapytałam
Szczęście miesza się z niepokojem ;-).@lady_in_blue a Ty jak tam się czujesz przed pojutrzem?
Nie, nie ma zadnych zaleceń. No ale raczej wiadomo, że dzis trzeba siadać na trzon dobrze, ze wczoraj sie wstrzymalismy to może żołnierze beda w lepszej formieA jak wam zaleciła działać?
Na prawdę?Każdy lek w zasadzie można brać do 1,5 tygodnia po owu,
Rzeczywiście oba to glikokortykosteroidy. Rozumiem, ze lekarz przepisujący to na covid nie wiedział, ze bierzesz Encorton?
Ja osobiście nie łączyłabym tych leków, ale (!) jeszcze popatrzylabym na dawki.
Każdy lek w zasadzie można brać do 1,5 tygodnia po owu, na ile czasu masz budesonide?
Jak przechodzisz covid? Mocny kaszel?
Może tak tylko w razie "emergency"Encorton to pewnie będę brała dość długo i w ciąży. Covid przechodzę spoko i właśnie zastanawiam się czy w ogóle brać ten wziewny
Mam koleżankę która na transfer założyła skarpety z ananasem i tuż po pojechała na big maca i teraz zaraz będzie 30 TC także mocno trzymam kciuki!!!!Szczęście miesza się z niepokojem ;-).
Kupiliśmy sobie dzisiaj z mężem takie same skarpetki na szczęście, między innymi z ananasem .
Zobacz załącznik 1449145
W zasadzie już i tak nie możemy nic więcej zrobić, także biorę grzecznie leki i czekam na to co będzie .