reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Dziewczyny czy Wy też macie taki dzień beznadziejny dziś, mnie od kilku dni trzyma ? ... Mi się nic a nic nie chce... Najchętniej bym z łóżka nie wychodziła i spala non stop... Nawet obiadu mi się nie chciało robić... Chyba zamówię jakiegoś gotowca...
Cykl na luzaku więc zero spinania, i o dziwo seks praktycznie co dzień lub co 2 dni zobaczymy jak dalej bo dopiero 9dc...
Też tak mam:( jeszcze mam wrażenie że owulacja w tym cyklu nie zawita i dołuje mnie to jeszcze bardziej eh

Dziewczyny czy Wy też macie taki dzień beznadziejny dziś, mnie od kilku dni trzyma ? ... Mi się nic a nic nie chce... Najchętniej bym z łóżka nie wychodziła i spala non stop... Nawet obiadu mi się nie chciało robić... Chyba zamówię jakiegoś gotowca...
Cykl na luzaku więc zero spinania, i o dziwo seks praktycznie co dzień lub co 2 dni zobaczymy jak dalej bo dopiero 9dc...
U mnie dziś wieje tak, że nawet gdybym chciała, to nie pośpię, bo mi świszczy w każdym załomie :D Może gorzej znosisz jakoś tę jesień, trochę jest ponuracko.

Nie no grypa nie. Czuję się dobrze, tylko nic mi się nie chce i kości bolą... Myślę że to ta ponura jesienna pogoda temu winna... Ostatnio nawet tak siedzę sama i myślę kiedy mi to życie minęło że już 30 na karku ... A pamiętam jak miałam 20 to się śmiałam że 30 lat to już starość 😁

Też tak mam:( jeszcze mam wrażenie że owulacja w tym cyklu nie zawita i dołuje mnie to jeszcze bardziej eh
Czemu tak myślisz?
Nie no grypa nie. Czuję się dobrze, tylko nic mi się nie chce i kości bolą... Myślę że to ta ponura jesienna pogoda temu winna... Ostatnio nawet tak siedzę sama i myślę kiedy mi to życie minęło że już 30 na karku ... A pamiętam jak miałam 20 to się śmiałam że 30 lat to już starość 😁
No przepraszam, ja mam 32 i ostatnio zostałam nazwana młodą :D

U mnie dziś wieje tak, że nawet gdybym chciała, to nie pośpię, bo mi świszczy w każdym załomie :D Może gorzej znosisz jakoś tę jesień, trochę jest ponuracko.

Może tak być. Za kilka dni ma być cieplutko więc mam nadzieję że i humor się poprawi 🤷🏻‍♀️
U nas też wieje jak pieron, nawet się nie chce nosa z domu wystawić ...

😂😂 ja mam 33 ,a każdy mi mówi ze jestem młodziutka

Ja na szczęście olalam ten cykl... Przez tamte miesiące miałam zbyt dużo nadziei wiec postanowiłam że w tym robię reset... Mimo że pokładałam ogromne nadzieje w tym miesiącu bo rocznica ślubu moje urodziny plus ( owu w niedzielę ma być, mąż w domu) to jakoś odechciało mi się wszystkiego, temp nie chce mi się mierzyć, owulakow też nie robię póki co, ciążowe testy dałam koleżance bo ona za kilka dni testuje, zostawiłam tylko jeden. Mam nadzieję że mi później nie odbije i nie zacznę się jednak spinać

reklama
Czemu tak myślisz?

No przepraszam, ja mam 32 i ostatnio zostałam nazwana młodą :D

Haha ja nie mówię że 30 lat to starość, tak uważałam jak byłam gówniara... Ale ja się jakoś bardzo staro czuje 😁😁😁 chyba jesień mnie dobija, a raczej pogoda😔
Alko nie pije wcale od zawsze, ale tak mnie nachodzi ochota na piwsko że nie mogę się powstrzymać...

Do góry