reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Dziś mój 15 dzien cyklu, brzuch boli jak na @, mokra jestem jak nie wiem, ale sluz jest bialy i lepki a nie jak białko a testy owu blade jak dupa... gdyby nie paski powiedziałabym, ze to dzien owulacji.😡

reklama
Dziś mój 15 dzien cyklu, brzuch boli jak na @, mokra jestem jak nie wiem, ale sluz jest bialy i lepki a nie jak białko a testy owu blade jak dupa... gdyby nie paski powiedziałabym, ze to dzien owulacji.😡

Może testy się mylą! 🤔🤷🏻‍♀️
Ja zawsze myślałam że jak jest rozciągliwy śluz jak jajo to że wtedy jest owu... Żyłam w błędzie 🤣

Czemu tak myślisz?

No przepraszam, ja mam 32 i ostatnio zostałam nazwana młodą :D
Bo to już 17 DC a owulaki blade , kaszel nadal mna tarmosi , chyba ta choroba wszystko przestawiła :/
Mnie właśnie od wczoraj tak pobolewa brzuch że gdyby nie jasne testy owulacyjne to bym myślała że to owulacja szczególnie że flo mi wmawia że owulacja jest właśnie dziś 🤦‍♀️🙇🤷

Bo to już 17 DC a owulaki blade , kaszel nadal mna tarmosi , chyba ta choroba wszystko przestawiła :/

Mnie właśnie od wczoraj tak pobolewa brzuch że gdyby nie jasne testy owulacyjne to bym myślała że to owulacja szczególnie że flo mi wmawia że owulacja jest właśnie dziś 🤦‍♀️🙇🤷
U mnie ze niby 5 lub nawet 7, zalewa mnie dzis mokrosc, ale sluz przeczy temu. Mało tego, ja wogole go w tym cyklu nie zauważyłam. A pierwsze 3 dni po okresie byl seks od rana, to nawet nie miałam jak sprawdzać 🤷‍♀️

Zwykle w dzień owulacji progesteron wynosi już ponad 1, najczęściej bliżej 2. Więc to raczej nie to. Prawie na pewno brak owulki.

Co to za klinika? 😱 jakaś w Polsce?
Nie niee, w Danii. Tutaj każdy na wszystko ma czas 😆..a ferie jesienne akurat wypadają w moją owulkę więc nie mam nic do gadania. Tutaj kliniki a nawet przychodnie mają prawo być całkowicie zamknięte w okresie wakacji/ferii a nawet świąt. Często opisują to na swoich stronach internetowych. Ja jednak nie pomyślałabym, że ZNOWU los mnie w **uja zrobi 🥸.

reklama
mam pytanie odnosnie owulakow. Czy one wyjadą pozytywne tylko wtedy, jeśli pecherzyk urośnie? Ja wiem, że wcale nie musi pęknąć, ale czy pokażą, że coś rośnie 🤔

Do góry