reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Dziś mój 15 dzien cyklu, brzuch boli jak na @, mokra jestem jak nie wiem, ale sluz jest bialy i lepki a nie jak białko a testy owu blade jak dupa... gdyby nie paski powiedziałabym, ze to dzien owulacji.😡

reklama
Dziś mój 15 dzien cyklu, brzuch boli jak na @, mokra jestem jak nie wiem, ale sluz jest bialy i lepki a nie jak białko a testy owu blade jak dupa... gdyby nie paski powiedziałabym, ze to dzien owulacji.😡

Może testy się mylą! 🤔🤷🏻‍♀️
Ja zawsze myślałam że jak jest rozciągliwy śluz jak jajo to że wtedy jest owu... Żyłam w błędzie 🤣

Czemu tak myślisz?

No przepraszam, ja mam 32 i ostatnio zostałam nazwana młodą :D
Bo to już 17 DC a owulaki blade , kaszel nadal mna tarmosi , chyba ta choroba wszystko przestawiła :/
Mnie właśnie od wczoraj tak pobolewa brzuch że gdyby nie jasne testy owulacyjne to bym myślała że to owulacja szczególnie że flo mi wmawia że owulacja jest właśnie dziś 🤦‍♀️🙇🤷

Bo to już 17 DC a owulaki blade , kaszel nadal mna tarmosi , chyba ta choroba wszystko przestawiła :/

Mnie właśnie od wczoraj tak pobolewa brzuch że gdyby nie jasne testy owulacyjne to bym myślała że to owulacja szczególnie że flo mi wmawia że owulacja jest właśnie dziś 🤦‍♀️🙇🤷
U mnie ze niby 5 lub nawet 7, zalewa mnie dzis mokrosc, ale sluz przeczy temu. Mało tego, ja wogole go w tym cyklu nie zauważyłam. A pierwsze 3 dni po okresie byl seks od rana, to nawet nie miałam jak sprawdzać 🤷‍♀️

Zwykle w dzień owulacji progesteron wynosi już ponad 1, najczęściej bliżej 2. Więc to raczej nie to. Prawie na pewno brak owulki.

Co to za klinika? 😱 jakaś w Polsce?
Nie niee, w Danii. Tutaj każdy na wszystko ma czas 😆..a ferie jesienne akurat wypadają w moją owulkę więc nie mam nic do gadania. Tutaj kliniki a nawet przychodnie mają prawo być całkowicie zamknięte w okresie wakacji/ferii a nawet świąt. Często opisują to na swoich stronach internetowych. Ja jednak nie pomyślałabym, że ZNOWU los mnie w **uja zrobi 🥸.

reklama
mam pytanie odnosnie owulakow. Czy one wyjadą pozytywne tylko wtedy, jeśli pecherzyk urośnie? Ja wiem, że wcale nie musi pęknąć, ale czy pokażą, że coś rośnie 🤔

Do góry