reklama
Doktur_M
Moderator
Moje bledną już na drugi dzień, tak zauważalnie.a jak długo po piku utrzymują się ciemniejsze kreski? Sorki, jeśli te pytania są głupie, ale to mój pierwszy cykl z testami
Rozumiem, że po piku już raczej testów się dalej nie robi?
agutek_
Fanka BB :)
Czaicie to… napisałam do kliniki od IUI, czy mam kontynuować z letrozolem etc., że dostałam dziś @ i na kiedy przyjść na monitoring i z racji też tego, że owu znowu wypada mi jakoś ndz/pn..jak to tym razem ogarniemy.. Na to odpisują mi, że mają AKURAT wtedy cały tydzień urlop więc **uja sobie mogę tam przyjechać . Drugi raz mi to nie pyknie więc nawet nie będę się „stymulować” w tym cyklu.. Bez sensu. No coś mnie strzeli zaraz.. Chociaż na icsi jest 4-6 tyg. oczekiwania . IUI miało być w międzyczasie a nawet nie mogę zacząć .
Sylwanka89
No to ładnie widza jakich maja pacjentów i nikogo wtedy nie ma maja urlop dziwne . Ale człowiek się stara umawia co i jak ,a tu zawsze pod górkę . ŚciskamCzaicie to… napisałam do kliniki od IUI, czy mam kontynuować z letrozolem etc., że dostałam dziś @ i na kiedy przyjść na monitoring i z racji też tego, że owu znowu wypada mi jakoś ndz/pn..jak to tym razem ogarniemy.. Na to odpisują mi, że mają AKURAT wtedy cały tydzień urlop więc **uja sobie mogę tam przyjechać . Drugi raz mi to nie pyknie więc nawet nie będę się „stymulować” w tym cyklu.. Bez sensu. No coś mnie strzeli zaraz.. Chociaż na icsi jest 4-6 tyg. oczekiwania . IUI miało być w międzyczasie a nawet nie mogę zacząć .
Anezka11
Haha ambitnie chciałam, bo cały pakiet XD ale na pozdrowieniu się zatrzymałamSamo pozdrowienie czy to szczypnięcie w ramię, które powala wrogów?
Doktur_M
Moderator
Kurde, szkoda... byś nauczyła wszystkie staraczki i mogłybyśmy szybko i skutecznie uciszać tych wszystkich "odpuść sobie" i inne AnetkiHaha ambitnie chciałam, bo cały pakiet XD ale na pozdrowieniu się zatrzymałam
Króliczek2610
Dziewczyny czy Wy też macie taki dzień beznadziejny dziś, mnie od kilku dni trzyma ? ... Mi się nic a nic nie chce... Najchętniej bym z łóżka nie wychodziła i spala non stop... Nawet obiadu mi się nie chciało robić... Chyba zamówię jakiegoś gotowca...
Cykl na luzaku więc zero spinania, i o dziwo seks praktycznie co dzień lub co 2 dni zobaczymy jak dalej bo dopiero 9dc...
Cykl na luzaku więc zero spinania, i o dziwo seks praktycznie co dzień lub co 2 dni zobaczymy jak dalej bo dopiero 9dc...
Sylwanka89
czyżby aura jesienna działała jużDziewczyny czy Wy też macie taki dzień beznadziejny dziś, mnie od kilku dni trzyma ? ... Mi się nic a nic nie chce... Najchętniej bym z łóżka nie wychodziła i spala non stop... Nawet obiadu mi się nie chciało robić... Chyba zamówię jakiegoś gotowca...
reklama
Anezka11
Dobra, pocwiczę jeszczeKurde, szkoda... byś nauczyła wszystkie staraczki i mogłybyśmy szybko i skutecznie uciszać tych wszystkich "odpuść sobie" i inne Anetki