reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Naprawdę. Na początku ciąży nic nie jest pobierane z zewnątrz, wiec substancje zewnętrzne nie szkodzą dziecku, oczywiście mam na myśli normalne leki, bo o niczym więcej z lekarzami nie rozmawiałam, ale przeciwbólowe, standardowe antybiotyki, sterydy itd.

reklama
Naprawdę. Na początku ciąży nic nie jest pobierane z zewnątrz, wiec substancje zewnętrzne nie szkodzą dziecku, oczywiście mam na myśli normalne leki, bo o niczym więcej z lekarzami nie rozmawiałam, ale przeciwbólowe, standardowe antybiotyki, sterydy itd.
Ja to teoretycznie wiem, ale dzisiaj mam spadek nastroju przez ten brązowy śluz i tak siedzę jak na szpilkach (zamiast coś wziąć) a gardło i ucho boli

A Twój mąż nadal zdrowy?

Bo mojemu to pozytywny test wyszedł 4 dni po moim dopiero. I o ile ja to przeszłam lekko, o ile Starego przez tydzień przeczołgało 😱.

Także seks póki chłop ma siły!

Stary zdrów jak ryba i niech tak zostanie bo jak on jest chory to ja wysiadam z tego wagonika. Jest najbardziej rozkapryszona księżniczką jaką znam😂
Mój owulak koło 17 był taki ale czuję już mocno podbrzusze więc liczę ze to juz byl pik 😂
Zrobiłam teraz ale się dziad wybarwia.
Najgorzej, ze mój Stary ma silny lęk, że coś mi zrobi 😂 i najzwyczajniej w świecie boi się mnie puknąć 😂

reklama
Taki był bo oczywiście nie dodałam

Załączniki

• a00be7a7-cc41-4d8c-b66a-2c18d15d9e8d.jpeg
    a00be7a7-cc41-4d8c-b66a-2c18d15d9e8d.jpeg
    11,7 KB · Wyświetleń: 85
Do góry