reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Naprawdę. Na początku ciąży nic nie jest pobierane z zewnątrz, wiec substancje zewnętrzne nie szkodzą dziecku, oczywiście mam na myśli normalne leki, bo o niczym więcej z lekarzami nie rozmawiałam, ale przeciwbólowe, standardowe antybiotyki, sterydy itd.

reklama
Naprawdę. Na początku ciąży nic nie jest pobierane z zewnątrz, wiec substancje zewnętrzne nie szkodzą dziecku, oczywiście mam na myśli normalne leki, bo o niczym więcej z lekarzami nie rozmawiałam, ale przeciwbólowe, standardowe antybiotyki, sterydy itd.
Ja to teoretycznie wiem, ale dzisiaj mam spadek nastroju przez ten brązowy śluz i tak siedzę jak na szpilkach (zamiast coś wziąć) a gardło i ucho boli

A Twój mąż nadal zdrowy?

Bo mojemu to pozytywny test wyszedł 4 dni po moim dopiero. I o ile ja to przeszłam lekko, o ile Starego przez tydzień przeczołgało 😱.

Także seks póki chłop ma siły!

Stary zdrów jak ryba i niech tak zostanie bo jak on jest chory to ja wysiadam z tego wagonika. Jest najbardziej rozkapryszona księżniczką jaką znam😂
Mój owulak koło 17 był taki ale czuję już mocno podbrzusze więc liczę ze to juz byl pik 😂
Zrobiłam teraz ale się dziad wybarwia.
Najgorzej, ze mój Stary ma silny lęk, że coś mi zrobi 😂 i najzwyczajniej w świecie boi się mnie puknąć 😂

reklama
Taki był bo oczywiście nie dodałam

Załączniki

• a00be7a7-cc41-4d8c-b66a-2c18d15d9e8d.jpeg
    a00be7a7-cc41-4d8c-b66a-2c18d15d9e8d.jpeg
    11,7 KB · Wyświetleń: 82
Do góry