Owulacja
Fanka BB :)
Z przytupemTak byo XD przy okazji był tam tez mój wymaz na ureaplazmę i niski progesteron XD fajnie się dowiedzieć o takich rzeczach w 8 tc XD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z przytupemTak byo XD przy okazji był tam tez mój wymaz na ureaplazmę i niski progesteron XD fajnie się dowiedzieć o takich rzeczach w 8 tc XD
To nie mogła być grypa w takim razie, tylko silne przeziębienie.Co człowiek to opinia Ja grypę miałam dawno i krótko, za to covid Jeszcze ten na wiosnę 2021 to luz, duże osłabienie, ale nie było źle. Za to w lipcu jak nas poskładało, to dwa dni nie istniałam. A jestem zaszczepiona.
Także to chyba bardzo indywidualne
Ej, to co? Wychodzi na to, że jedziemy na podobnym wózku.Ja 4 dni do okresu (albo testu) i też dzisiaj na wieczór jakiś brązowy glut przy sikaniu
Na przypale albo wcale XD dobrze ze następny pcr po antybiotyku był już negatywny i nie dopuszczam do siebie myśli ze mogl to być fałszywy negatyw.Z przytupem
Generalnie testy owulacyjne nie są wyznacznikiem owulacji. U mnie były dwie takie sytuacje, że testy wychodziły bardzo blade, i okazało się że owulację miałam bardzo późno w jednym cyklu mimo że testy wychodziły pozytywne wcześniej. A druga właśnie ze owulacja była, a testy wychodziły negatywne (prawdopodobnie lh nie wykryły albo miałam mocz rozcieńczony, nie mam pojecia).A takie pytanko czy którejś na monitoringu pykła owulacja a testy owulacyjne wychodziły blade ? Wiecie tonący brzytwy się chwyta i ja też niby brzuch czyje od wczoraj i jak siadam to mam wrażenie że wtedy wszystko mi podchodzi do góry w środku ( nie umiem inaczej tego nazwać) , czyli jak zazwyczaj na owu , takie odczucia miałam w udanym cyklu i już wariuje , strasznie nie chce cyklu bez owu
Próbuj może z tą solą, ja tez miałam przy ostrym wysiękowym zapaleniu ucha w tym roku najpierw Floxal i antybiotyki, później cetraxal plus i nowy antybiotyk, nameczylam sie ostro, skończyłam na inhalacjach pod cianieniem. Nie polecam. Porozmawiaj z jakimś lekarzem o tym „nawyku”, sadze, ze da się nad tym „zapanować” i będzie lepiej. Nie wiem, jak te krople w ewentualnej ciąży, ale sadze, ze tez możnaOtotalgin, a jak się uda dostać do lekarza to Cetraxal (ten drugi miałam w ciąży)
Taka sytuacja
To idę brać ciepła kąpiel!A swoją drogą gorąca kąpiel to pewnie poprawia ukrwienie miednicy ;-). Więc to wcale nie musi być głupie . Może działać .