Owulacja
Fanka BB :)
Żona zmęczona gotowa na trzonaJak tu się bzykać jak człowiek ledwo ma siłę się podetrzeć samodzielnie
Chyba pozostaje się wypiąć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żona zmęczona gotowa na trzonaJak tu się bzykać jak człowiek ledwo ma siłę się podetrzeć samodzielnie
Chyba pozostaje się wypiąć
Hahaha ja chyba nie będę dziś kupować, gdyż dostałam informację, że paczka z testami już jest w drodze do mnie.... także pewnie jutro będzie a w horoskopie napisali, że w okolicach czwartku wydarzy się przełomowe wydarzenie w moim życiuCzulszego niż 10 chyba na rynku nie ma. Powinnaś coś znaleźć o tej "mocy" w aptece albo drogerii. O ile mnie pamięć forumowa nie myli, facelle potrafi kłamać
Spock - oOk, pozdrawiam was w takim razie po wulkańsku - żyjcie długo i pomyślnie!
a ilo dniowe masz cykle? No wygląda na to, że owulacji nie byłoCześć,
Ja dzisiaj byłam zrobić progesteron i co? 25dc, byłam przekonana, ze już po owu (skok tempki, śluz, owulaki, wszystko pokazywało, ze już) i za tydzień miałam testować, a progesteron 0,188ng/ml, gdzie w fazie lutealnej powinno być minimum 1,8. Ech :/ ciekawe co mój lekarz na to.
Tak by wyglądało jakby nie było owulacjiCześć,
Ja dzisiaj byłam zrobić progesteron i co? 25dc, byłam przekonana, ze już po owu (skok tempki, śluz, owulaki, wszystko pokazywało, ze już) i za tydzień miałam testować, a progesteron 0,188ng/ml, gdzie w fazie lutealnej powinno być minimum 1,8. Ech :/ ciekawe co mój lekarz na to.
a jak to jest z tym progesteronem, jak miałam pika 1.10 to zrobić 7 w piątek czy 10 w poniedziałek?a ilo dniowe masz cykle? No wygląda na to, że owulacji nie było
a ilo dniowe masz cykle? No wygląda na to, że owulacji nie było
Zazwyczaj około 31-35dni, ale czasem potrafią i 40dni (rzadko, ale potrafią)Tak by wyglądało jakby nie było owulacji
jakbym miała wybrać z tych dwóch terminów, to zrobiłabym 10a jak to jest z tym progesteronem, jak miałam pika 1.10 to zrobić 7 w piątek czy 10 w poniedziałek?
hmhm to może jeszcze za wcześnie. Szczyt proga jest 7 dni po owulce i wtedy powinno się go badacZazwyczaj około 31-35dni, ale czasem potrafią i 40dni (rzadko, ale potrafią)