reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Czulszego niż 10 chyba na rynku nie ma. Powinnaś coś znaleźć o tej "mocy" w aptece albo drogerii. O ile mnie pamięć forumowa nie myli, facelle potrafi kłamać :D
Hahaha ja chyba nie będę dziś kupować, gdyż dostałam informację, że paczka z testami już jest w drodze do mnie.... :D także pewnie jutro będzie:) a w horoskopie napisali, że w okolicach czwartku wydarzy się przełomowe wydarzenie w moim życiu 😅

Cześć,
Ja dzisiaj byłam zrobić progesteron i co? 25dc, byłam przekonana, ze już po owu (skok tempki, śluz, owulaki, wszystko pokazywało, ze już) i za tydzień miałam testować, a progesteron 0,188ng/ml, gdzie w fazie lutealnej powinno być minimum 1,8. Ech :/ ciekawe co mój lekarz na to.
a ilo dniowe masz cykle? No wygląda na to, że owulacji nie było

Cześć,
Ja dzisiaj byłam zrobić progesteron i co? 25dc, byłam przekonana, ze już po owu (skok tempki, śluz, owulaki, wszystko pokazywało, ze już) i za tydzień miałam testować, a progesteron 0,188ng/ml, gdzie w fazie lutealnej powinno być minimum 1,8. Ech :/ ciekawe co mój lekarz na to.
Tak by wyglądało jakby nie było owulacji

reklama
Do góry