Calineczka92
Fanka BB :)
@olka11135 widzę, że nadal jestem nie wpisana i tu na nielegalu tak piszę . Wpisz mi na razie 31 października, a zobaczę jak bd .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa wczoraj robiłam i była biel, więc napisalam, ze już więcej pinkow nie będę marnować i czekam na @. Ale śniło mi się w nocy, że byłam u gina i mi powiedział, że jestem w ciąży, a ja na to 'jak to, przecież dzisiaj robiłam test' i miałam uczucie w brzuchu jakbym @ dostała, co mi się chyba nie śniło.A gdzie Twój test?
dawaj maleńka czekamy naTest robiłam 10dpo i był negatywny.
Dziś jest 12dpo. Tydzień temu (5-8dpo) , miałam te plamienia brązowe bez żadnego bólu, trwaly ok 3 dni.
Może kupię dziś testy....
Trzymam kciukiZmieniając temat stresuje się bardzo moja mała już godzinę temu została zabrana na blok operacyjny .
No tak jest lepiej niż ma się męczyćTrzymam kciuki
Ja z corką na dniach jedziemy na konsultację z odstającymi uszami do chirurga plastyka, mamy nadzieje na zakwalifikowanie sie na operacje. Też juz troche sie stresuje, ale będę to ukrywać, zeby córka nie denerwowała się bardziej.
Trzymaj się oby szybko minęło. Ja jak wysrany ryż
Leże i staram się nie skonać
Jak zawsze nie mam temperatury więc ciekawe kiedy to goowno pokonam.
A Stary w pracy wyszedł rano zanim zrobiłam test. Póki co nic mu nie jest
Jak tu się bzykać jak człowiek ledwo ma siłę się podetrzeć samodzielnie
Chyba pozostaje się wypiąć