Calineczka92
Fanka BB :)
Test bym zrobiła jak najbardziej.No szukam jakiegoś punktu zaczepienia aż mnie kusi wyjść do apteki po test...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test bym zrobiła jak najbardziej.No szukam jakiegoś punktu zaczepienia aż mnie kusi wyjść do apteki po test...
Prędzej test powie prawdę niż obserwacja śluzu wg mnie . Każda kobieta może mieć inaczej i każda ciąża jest inna.No szukam jakiegoś punktu zaczepienia aż mnie kusi wyjść do apteki po test...
Śluz przy owu powie wiele, ale przy wczesnej ciąży... zdążyłam już przeczytać 2/3 internetu na ten temat i tak naprawdę konkretnej odpowiedzi nie znalazłam. Jedni powiedzą, że jak zawsze miałaś sucho to teraz będzie mokro, inni z kolei zarzekają się, że jest gęsty w konsystencji, żeby ktoś im zaprzeczył i mówił, że raczej będzie Niagara.No szukam jakiegoś punktu zaczepienia aż mnie kusi wyjść do apteki po test...
Ile dni po owu u Ciebie?No szukam jakiegoś punktu zaczepienia aż mnie kusi wyjść do apteki po test...
A gdzie Twój test?Ile dni po owu u Ciebie?
zgodzę się z tobą swojemu powiedziałam przed owu, że jest już po, to stwierdził, że teraz może iść na ilość, a nie jakośćTo mój też był wczoraj dobry.. Weszliśmy sobie do łóżka wcześniej niż zwykle (nie planowaliśmy seksów, bo były już dwa dni pod rząd), ale tak mnie ochota wzięła, że musiało być to trzonowanie po skończonej robocie mój mąż oznajmił: "WOLĘ, ŻEBYŚ MÓWIŁA, ŻE MASZ OCHOTĘ, A NIE OWULACJĘ!" I jeszcze mi na koniec dziękował
Swoją drogą myślał, że już jestem po owulacji, więc lepiej żeby faceci nie wiedzieli jakie mamy dni, a tym bardziej, ze wyszedł pozytywny test owu. Działa to na nich odwrotnie jak u nas
Test bym zrobiła jak najbardziej.
Test robiłam 10dpo i był negatywny.Ile dni po owu u Ciebie?
Kup i sprawdź!Test robiłam 10dpo i był negatywny.
Dziś jest 12dpo. Tydzień temu (5-8dpo) , miałam te plamienia brązowe bez żadnego bólu, trwaly ok 3 dni.
Może kupię dziś testy....
3mam kciuki a Ty się trzymaj, będzie dobrzeZmieniając temat stresuje się bardzo moja mała już godzinę temu została zabrana na blok operacyjny .