reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
No szukam jakiegoś punktu zaczepienia 🤔 aż mnie kusi wyjść do apteki po test...
Śluz przy owu powie wiele, ale przy wczesnej ciąży... zdążyłam już przeczytać 2/3 internetu na ten temat i tak naprawdę konkretnej odpowiedzi nie znalazłam. Jedni powiedzą, że jak zawsze miałaś sucho to teraz będzie mokro, inni z kolei zarzekają się, że jest gęsty w konsystencji, żeby ktoś im zaprzeczył i mówił, że raczej będzie Niagara.

Testuj i bez dwóch kresek nie wracaj!

To mój też był wczoraj dobry.. Weszliśmy sobie do łóżka wcześniej niż zwykle (nie planowaliśmy seksów, bo były już dwa dni pod rząd), ale tak mnie ochota wzięła, że musiało być to trzonowanie :D po skończonej robocie mój mąż oznajmił: "WOLĘ, ŻEBYŚ MÓWIŁA, ŻE MASZ OCHOTĘ, A NIE OWULACJĘ!" I jeszcze mi na koniec dziękował :D
Swoją drogą myślał, że już jestem po owulacji, więc lepiej żeby faceci nie wiedzieli jakie mamy dni, a tym bardziej, ze wyszedł pozytywny test owu. Działa to na nich odwrotnie jak u nas :)
zgodzę się z tobą 😁 swojemu powiedziałam przed owu, że jest już po, to stwierdził, że teraz może iść na ilość, a nie jakość 🤣

reklama
Do góry