Owulacja
Fanka BB :)
Wtedy byś już nie musiała w ogóle się udzielać w kampanii tylko byś od razu została prezydentkąAle za to jakie pińcet plus
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wtedy byś już nie musiała w ogóle się udzielać w kampanii tylko byś od razu została prezydentkąAle za to jakie pińcet plus
@olka11135 zapisałaś @Wezu ??
A tam. Ty po prostu z przytupem robisz na sobie to doświadczenie, że z jak ciałko walczy z infekcją to nie skupia się na zarodku i implantacja się udajeDzień dobry, powiem Wam, że oko staraczki to jednak jest oko nadczłowieka. Wczoraj robiłam test na covid i nawet mój Stary oglądał przy lornetce i nic nie widział, a ja już wiedziałam że widze tam ducha i ze gdyby to był ciążowy władnie ubierałabym dupe na bete. Dziś rano duch jest już całkiem wyraźną kreską gdyby ciążowe tak ciemniały to byłoby coś. Zatem zamiast z owulacja witam się z
A tam. Ty po prostu z przytupem robisz na sobie to doświadczenie, że z jak ciałko walczy z infekcją to nie skupia się na zarodku i implantacja się udaje
Jakie problemy z siedzeniem? Kłuje Cię brzuch czy coś mocniej? :-(@LaLaLaKoala żyję, ale intensywnie więc ciut czasu brak
Chyba od środy wezmę wolne bo nie ogarnę wszystkiego.
Od wczoraj mam problemy z siedzeniem wiec albo mam więcej pęcherzyków albo one rosną
Jakie problemy z siedzeniem? Kłuje Cię brzuch czy coś mocniej? :-(
USG transwaginalne to jest dopiero niemiłe doświadczenie z takim stadem urośniętych pęcherzyków. Chociaż przydałoby się, żebyś wiedziała na czym stoisz :-(.