reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Heeeejo! I gdzie dzisiejsze ⏸️????

Wróciłam do pracy i jebudu.... koleżanka 40 lat i ciąża, ja 27 i prawdopodobnie brak ciąży 🙄 w nocy nie mogę spać, czytam jakieś fora, artykuły, oczywiście wszystko o zachodzeniu w ciążę albo o niepłodności.
Brzuch mnie delikatnie pobolewa jak na okres, na cyckach zero objawów czegokolwiek (tak miałam zawsze, nawet przed okresem nic się z nimi nie dzieje).... już bym chciała ten okres to przynajmniej zbadałabym hormony🙄

Dzień dobry, powiem Wam, że oko staraczki to jednak jest oko nadczłowieka. Wczoraj robiłam test na covid i nawet mój Stary oglądał przy lornetce i nic nie widział, a ja już wiedziałam że widze tam ducha i ze gdyby to był ciążowy władnie ubierałabym dupe na bete. Dziś rano duch jest już całkiem wyraźną kreską💁‍♀️ gdyby ciążowe tak ciemniały to byłoby coś. Zatem zamiast z owulacja witam się z 👑

Dzień dobry, powiem Wam, że oko staraczki to jednak jest oko nadczłowieka. Wczoraj robiłam test na covid i nawet mój Stary oglądał przy lornetce i nic nie widział, a ja już wiedziałam że widze tam ducha i ze gdyby to był ciążowy władnie ubierałabym dupe na bete. Dziś rano duch jest już całkiem wyraźną kreską💁‍♀️ gdyby ciążowe tak ciemniały to byłoby coś. Zatem zamiast z owulacja witam się z 👑
A tam. Ty po prostu z przytupem robisz na sobie to doświadczenie, że z jak ciałko walczy z infekcją to nie skupia się na zarodku i implantacja się udaje 😁😁😁😁🥰

A tam. Ty po prostu z przytupem robisz na sobie to doświadczenie, że z jak ciałko walczy z infekcją to nie skupia się na zarodku i implantacja się udaje 😁😁😁😁🥰

Mi się zawsze implantacja udaje więc to marne doświadczenie 😂😂😂
Ale chyba i tak w tej sytuacji odpuścimy ten cykl. Owu za rogiem a jest już 21 dc więc pewnie infekcja ją opóźni

@LaLaLaKoala żyję, ale intensywnie więc ciut czasu brak 🙈
Chyba od środy wezmę wolne bo nie ogarnę wszystkiego.

Od wczoraj mam problemy z siedzeniem wiec albo mam więcej pęcherzyków albo one rosną 🙈😒
Jakie problemy z siedzeniem? Kłuje Cię brzuch czy coś mocniej? :-(
USG transwaginalne to jest dopiero niemiłe doświadczenie z takim stadem urośniętych pęcherzyków. Chociaż przydałoby się, żebyś wiedziała na czym stoisz :-(.

reklama
Jakie problemy z siedzeniem? Kłuje Cię brzuch czy coś mocniej? :-(
USG transwaginalne to jest dopiero niemiłe doświadczenie z takim stadem urośniętych pęcherzyków. Chociaż przydałoby się, żebyś wiedziała na czym stoisz :-(.

Boli mnie z lewej strony jak siedze. I w ogóle mam takie wrażenie bycia ciągle napuchnieta 🙈

Usg mam w środę. Mam nadzieję że albo nie rosną. Albo urosły max 3

Owulaka wczoraj miałam bledszego niz w sobotę

Do góry