reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Heeeejo! I gdzie dzisiejsze ⏸️????

Wróciłam do pracy i jebudu.... koleżanka 40 lat i ciąża, ja 27 i prawdopodobnie brak ciąży 🙄 w nocy nie mogę spać, czytam jakieś fora, artykuły, oczywiście wszystko o zachodzeniu w ciążę albo o niepłodności.
Brzuch mnie delikatnie pobolewa jak na okres, na cyckach zero objawów czegokolwiek (tak miałam zawsze, nawet przed okresem nic się z nimi nie dzieje).... już bym chciała ten okres to przynajmniej zbadałabym hormony🙄

Dzień dobry, powiem Wam, że oko staraczki to jednak jest oko nadczłowieka. Wczoraj robiłam test na covid i nawet mój Stary oglądał przy lornetce i nic nie widział, a ja już wiedziałam że widze tam ducha i ze gdyby to był ciążowy władnie ubierałabym dupe na bete. Dziś rano duch jest już całkiem wyraźną kreską💁‍♀️ gdyby ciążowe tak ciemniały to byłoby coś. Zatem zamiast z owulacja witam się z 👑

Dzień dobry, powiem Wam, że oko staraczki to jednak jest oko nadczłowieka. Wczoraj robiłam test na covid i nawet mój Stary oglądał przy lornetce i nic nie widział, a ja już wiedziałam że widze tam ducha i ze gdyby to był ciążowy władnie ubierałabym dupe na bete. Dziś rano duch jest już całkiem wyraźną kreską💁‍♀️ gdyby ciążowe tak ciemniały to byłoby coś. Zatem zamiast z owulacja witam się z 👑
A tam. Ty po prostu z przytupem robisz na sobie to doświadczenie, że z jak ciałko walczy z infekcją to nie skupia się na zarodku i implantacja się udaje 😁😁😁😁🥰

A tam. Ty po prostu z przytupem robisz na sobie to doświadczenie, że z jak ciałko walczy z infekcją to nie skupia się na zarodku i implantacja się udaje 😁😁😁😁🥰

Mi się zawsze implantacja udaje więc to marne doświadczenie 😂😂😂
Ale chyba i tak w tej sytuacji odpuścimy ten cykl. Owu za rogiem a jest już 21 dc więc pewnie infekcja ją opóźni

@LaLaLaKoala żyję, ale intensywnie więc ciut czasu brak 🙈
Chyba od środy wezmę wolne bo nie ogarnę wszystkiego.

Od wczoraj mam problemy z siedzeniem wiec albo mam więcej pęcherzyków albo one rosną 🙈😒
Jakie problemy z siedzeniem? Kłuje Cię brzuch czy coś mocniej? :-(
USG transwaginalne to jest dopiero niemiłe doświadczenie z takim stadem urośniętych pęcherzyków. Chociaż przydałoby się, żebyś wiedziała na czym stoisz :-(.

reklama
Jakie problemy z siedzeniem? Kłuje Cię brzuch czy coś mocniej? :-(
USG transwaginalne to jest dopiero niemiłe doświadczenie z takim stadem urośniętych pęcherzyków. Chociaż przydałoby się, żebyś wiedziała na czym stoisz :-(.

Boli mnie z lewej strony jak siedze. I w ogóle mam takie wrażenie bycia ciągle napuchnieta 🙈

Usg mam w środę. Mam nadzieję że albo nie rosną. Albo urosły max 3

Owulaka wczoraj miałam bledszego niz w sobotę

Do góry