Wezu
Fanka BB :)
no właśnie? @olka11135 ja tu proszę o wpisanie na testowanie, bo się wypowiadam nielegalnieBonzur @olka11135 , żyjesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie? @olka11135 ja tu proszę o wpisanie na testowanie, bo się wypowiadam nielegalnieBonzur @olka11135 , żyjesz?
ja właśnie żeby uniknąć biegania, mam 20 testów ale nie tylko pinki hahajak pojawi się jakimś cudem ta druga kreska to od razu pobiegnę do apteki kupić innej firmy aby potwierdzić
ja też mam wszystkie marki jakie są możliwe xD w razie jakbym miała pozytyw to bym sprawdzała innymiCo do testów to ja jak testowałam na poważnie to zawsze się starałam mieć po kilka różnych marek, teraz poza tymi testeo mam jednego pinka
ja dokładnie tak samoja też mam wszystkie marki jakie są możliwe xD w razie jakbym miała pozytyw to bym sprawdzała innymi
szok.Ja tak się zastanawiam, czy w laboratorium wynik pozytywny bety już będzie wpisany jako ciąża? Udało się komuś doczytać?
tak, nadrabia, widać po reakcjach na posty