reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Ja w tym cyklu odpuściłam sobie mierzenie temperatury, ale oczywiście z owulaków korzystałam.

Na pewno któregoś pięknego dnia w nadchodzącym tygodniu będzie mnie kusiło zrobienie testu, ale postaram się wtedy nawet nie patrzeć w stronę szafki w łazience 😂

Btw czy wy tez lubicie mieć duży zapas testów? Nie po to żeby zużywać 50 dziennie tylko po prostu żeby były. Ja mam ich sporo a najchętniej bym jeszcze zamówiła 🤷‍♀️🤦‍♀️
to samo mam xD mam chyba z 40 a jszcze bym zamówiła

reklama
Klaudia, a dostałaś coś normalnego od Topolskiego? No ja dostałam dietę z błędami i codziennie pierś z kurczaka, ewidentnie zrobili copy-paste i tyle. Nie mogę patrzeć na fileta z kurczaka w formie- ugotuj, ugriluj
nie mogę was oznaczyć na telefonie 🙈 także Anezka11 to też do ciebie 😁 długopisem dopisałam ocenę jak mi smakowało dane danie i zmienili mi na inne w ciągu kilku dni, mniej więcej na miesiąc wydałam 500 zł na produkty, jedzenie szybko się robi

Załączniki

• 5b71ed94-fa88-4113-964c-e041a7b2b706.jpeg
    5b71ed94-fa88-4113-964c-e041a7b2b706.jpeg
    56 KB · Wyświetleń: 95
  • 50bb39d1-dcbb-4c35-92d3-f98daad1d591.jpeg
    50bb39d1-dcbb-4c35-92d3-f98daad1d591.jpeg
    69,1 KB · Wyświetleń: 97
Ja w tym cyklu odpuściłam sobie mierzenie temperatury, ale oczywiście z owulaków korzystałam.

Na pewno któregoś pięknego dnia w nadchodzącym tygodniu będzie mnie kusiło zrobienie testu, ale postaram się wtedy nawet nie patrzeć w stronę szafki w łazience 😂

Btw czy wy tez lubicie mieć duży zapas testów? Nie po to żeby zużywać 50 dziennie tylko po prostu żeby były. Ja mam ich sporo a najchętniej bym jeszcze zamówiła 🤷‍♀️🤦‍♀️
tak, ja mam 20 testów a już myślałam, czy uzupełnić zapasy.. ale zajrzałam do szafki i sobie pomyślałam, że nie ma takiej potrzeby :D

ja mam same pinki, tyle że strumieniowe i płytkowe 🤭
ja po tym jak mnie raz pink w ch.uja zrobił, to mam z różnych firm, przeważają pinki ale mam różne, bo ja wiem, że jeśli kiedyś będzie mi dane i zobaczę dwie kreski na teście, to zrobię od razu 10 różnych testów :D I wtedy jak wyjdą pozytywne, to pójdę na betę :D

reklama
ja po tym jak mnie raz pink w ch.uja zrobił, to mam z różnych firm, przeważają pinki ale mam różne, bo ja wiem, że jeśli kiedyś będzie mi dane i zobaczę dwie kreski na teście, to zrobię od razu 10 różnych testów :D I wtedy jak wyjdą pozytywne, to pójdę na betę :D
jak pojawi się jakimś cudem ta druga kreska to od razu pobiegnę do apteki kupić innej firmy aby potwierdzić 🙈

Do góry