reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Ja w tym cyklu odpuściłam sobie mierzenie temperatury, ale oczywiście z owulaków korzystałam.

Na pewno któregoś pięknego dnia w nadchodzącym tygodniu będzie mnie kusiło zrobienie testu, ale postaram się wtedy nawet nie patrzeć w stronę szafki w łazience 😂

Btw czy wy tez lubicie mieć duży zapas testów? Nie po to żeby zużywać 50 dziennie tylko po prostu żeby były. Ja mam ich sporo a najchętniej bym jeszcze zamówiła 🤷‍♀️🤦‍♀️
to samo mam xD mam chyba z 40 a jszcze bym zamówiła

reklama
Klaudia, a dostałaś coś normalnego od Topolskiego? No ja dostałam dietę z błędami i codziennie pierś z kurczaka, ewidentnie zrobili copy-paste i tyle. Nie mogę patrzeć na fileta z kurczaka w formie- ugotuj, ugriluj
nie mogę was oznaczyć na telefonie 🙈 także Anezka11 to też do ciebie 😁 długopisem dopisałam ocenę jak mi smakowało dane danie i zmienili mi na inne w ciągu kilku dni, mniej więcej na miesiąc wydałam 500 zł na produkty, jedzenie szybko się robi

Załączniki

• 5b71ed94-fa88-4113-964c-e041a7b2b706.jpeg
    5b71ed94-fa88-4113-964c-e041a7b2b706.jpeg
    56 KB · Wyświetleń: 98
  • 50bb39d1-dcbb-4c35-92d3-f98daad1d591.jpeg
    50bb39d1-dcbb-4c35-92d3-f98daad1d591.jpeg
    69,1 KB · Wyświetleń: 101
Ja w tym cyklu odpuściłam sobie mierzenie temperatury, ale oczywiście z owulaków korzystałam.

Na pewno któregoś pięknego dnia w nadchodzącym tygodniu będzie mnie kusiło zrobienie testu, ale postaram się wtedy nawet nie patrzeć w stronę szafki w łazience 😂

Btw czy wy tez lubicie mieć duży zapas testów? Nie po to żeby zużywać 50 dziennie tylko po prostu żeby były. Ja mam ich sporo a najchętniej bym jeszcze zamówiła 🤷‍♀️🤦‍♀️
tak, ja mam 20 testów a już myślałam, czy uzupełnić zapasy.. ale zajrzałam do szafki i sobie pomyślałam, że nie ma takiej potrzeby :D

ja mam same pinki, tyle że strumieniowe i płytkowe 🤭
ja po tym jak mnie raz pink w ch.uja zrobił, to mam z różnych firm, przeważają pinki ale mam różne, bo ja wiem, że jeśli kiedyś będzie mi dane i zobaczę dwie kreski na teście, to zrobię od razu 10 różnych testów :D I wtedy jak wyjdą pozytywne, to pójdę na betę :D

reklama
ja po tym jak mnie raz pink w ch.uja zrobił, to mam z różnych firm, przeważają pinki ale mam różne, bo ja wiem, że jeśli kiedyś będzie mi dane i zobaczę dwie kreski na teście, to zrobię od razu 10 różnych testów :D I wtedy jak wyjdą pozytywne, to pójdę na betę :D
jak pojawi się jakimś cudem ta druga kreska to od razu pobiegnę do apteki kupić innej firmy aby potwierdzić 🙈

Do góry