Jeszcze trzeci i odpadam, jak w „Mam talent” xD.@black_angel i @Moonstone co to za ??
Nie No, liczę że mnie jednak zostawicie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze trzeci i odpadam, jak w „Mam talent” xD.@black_angel i @Moonstone co to za ??
Jaka to dieta Io? Mój mąż ma i szukamy alternatywojej to współczuję, ja jestem zdecydowanie za gruba, ale wzięłam się za siebie i udaje mi się samej gubić kg, jedynie co to wykupiłam sobie dietę io, stwierdziłam, że nie chcę brać żadnych leków na zgubienie kg, a tym bardziej zastrzyków...
Ty właśnie może one chcą mnie stąd wywalićJeszcze trzeci i odpadam, jak w „Mam talent” xD.
Nie No, liczę że mnie jednak zostawicie.
Wow, obym była tak samo wytrwała
P.S Tylko, wiesz.. ja mam ok 20 testów, które leżą w szafce
kupiłam w necie Artura Topolskiego, w miesiąc zrzuciłam 4kg, bez aktywności fizycznej, nie byłam w stanie zjeść wszystkiego danego dnia, bardzo się najadłam i nie podjadłamJaka to dieta Io? Mój mąż ma i szukamy alternatyw
A to też dostałaś?Ty właśnie może one chcą mnie stąd wywalić
ja też mam zamiar trochę się ogarnąć i nie marnować tyle testów. Także trzymam kciuki za Ciebie.Ja tez mam w domu 7 testów strumieniowych i chyba ze 30 paskowych ale postaram się wytrzymać do dnia @. Może być tak że jak przyjdzie wcześniej albo w dniu planowanej z rana to nie zużyje żadnego testu
Klaudia, a dostałaś coś normalnego od Topolskiego? No ja dostałam dietę z błędami i codziennie pierś z kurczaka, ewidentnie zrobili copy-paste i tyle. Nie mogę patrzeć na fileta z kurczaka w formie- ugotuj, ugrilujkupiłam w necie Artura Topolskiego, w miesiąc zrzuciłam 4kg, bez aktywności fizycznej, nie byłam w stanie zjeść wszystkiego danego dnia, bardzo się najadłam i nie podjadłam
ja też mam zamiar trochę się ogarnąć i nie marnować tyle testów. Także trzymam kciuki za Ciebie.
Ja mierzę teraz też temperaturę, więc może to mnie trochę w ryzach będzie trzymać... Zobaczymy, teraz tak może cwaniakuje, a przyjdzie 8 dpo i zacznę znów pajacować
ja prosiłam, aby było mało mięsa, bo jakbym mogła to w ogóle bym go nie jadłaKlaudia, a dostałaś coś normalnego od Topolskiego? No ja dostałam dietę z błędami i codziennie pierś z kurczaka, ewidentnie zrobili copy-paste i tyle. Nie mogę patrzeć na fileta z kurczaka w formie- ugotuj, ugriluj